14.07.2020.

21:03

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 116! Bez zdravlja nema mršavljenja! Crni okriva nove prirodne suplemente koji će nas zaštititi od koronavirus! (VIDEO)

Napravio sam video u kome sam objasnio šta još moramo da uvedemo osim onog đumbira u prahu što pijemo svako jutro. Reč je o istoj namirnici samo ćemo je konzumirati svežu. Ostavio sam vam tri opcije jedna je da ga isečete na kockice I tako jedete, što je zaista odvratnog ukusa. Druga da ga isečete kao salatu, što takođe nema najprijatniji ukus. I treća da ga napravite kao čaj tako što ćete izrendani đumbir potopiti sa kipućom vodom I tako ostaviti pola sata, potom procediti I dodati jedan limun.


Ako vas zanima zbog čega pojačavam unos đumbira, odgovor je lak, zato što je epidemija u punom jeku a svaka dijeta imunološki slabi organizam pa I ova moja. Uz to upravo ova biljka se pokazala kao najefektivnija u borbi protiv korone pogotovo u Kini koja je najbolje suzbila epidemiju. Tako da po ovom pitanju nema rasprave I kompromisa, ujutru đumbir u prahu a popodne birajte nešto  od ovoga što sam ponudio. Sa zdravljem se nećemo I ne smemo igrati jer idealnu liniju možeš da povratiš a zdravlje teško.


Samo hrabro, borim se I ja sa vama. Nema reči o odustajanju, pridržavajte se režima ishrane I što više budite fizički aktivni. I naravno obavezno poštujte sve epidemiološke mere I nosite maske da ne biste prošli kao ja.