23.08.2020.

17:46

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 155! Vikend na uzbrdici ! Crni pokazuje kako da od najjednostavnijih stvari napravite zavidnu fizičku aktivnost !

Jedna od tih situacija je svakako odlazak u nabavku koji obavljamo svakog vikenda. Neophodno je da tokom vikenda odemo do neke veće prodavnice i kupimo sve potrebne namirnice kako bismo mogli da jedemo kuvane obroke i da se pre svega hranimo zdravo, raznovrsno i po planu ishrane. Upravo ovu obavezu koju imamo svakog vikenda možemo da iskoristimo kao jedan vid mini-treninga. Kada to kažem podrazumeva se da u prodavnicu ne idemo automobilom ili nekim drugim prevoznim sredstvom i uz to da po mogućstvu izaberemo neki hipermarket do koga se "teško" stiže od našeg stana.

Kada to kažem najbolje bi bilo da ima neka velika uzbrdica. Kada sve to pronađete na vama je samo da pešaka odete u kupovinu i da se tom teškom rutom uzbrdo vratite noseći u rukama sve one stvari koje ste kupili. Iako izgleda kao normalna aktivnost i ovo je zapravo jedna vrsta treninga i rada pod opterećenjem koji je dobar za sticanje kondicije. Uz to naravno u poslepodnevnim časovima, nakon ručka koji ste spremili od tih namirnica, sledi još jedan trening sa trčanjem i vežbanjem.

Znam da vežbanje nije uvek zabavno, čak je često dosadno i monotono i zbog toga se trudim da vam proširim sadržaj i da vam dam što više načina na koje možete da imate fizičku aktivnost. Nastavljamo dalje hrabro, poštujemo režim ishrane, koristimo svaki pogodan trenutak a pogotovo vikende za trening, i rezultati će sigurno dolaziti. Na odličnom smo putu, kilogrami se tope, izgledamo sve bolje i sada je samo bitno da nipošto ne odustanemo i ne posustanemo.