21.09.2020.

20:08

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 184! Sad kad ličim na čoveka, pravac u prirodu! Crni ceo vikend proveo šetajući i trčeći! (VIDEO)

Ono što sam primetio i što želim i vas da posavetujem je da je mnogo bolje hodati i trčati po uređenim parkovima, šumama i drugim živopisnim krajolicima nego po gradskim ulicama i to vam od srca savetujem. Svaki fizički napor dovodi do nuspojava kao što su umor, bolovi u mišićima i gubitak daha ali to moramo da preguramo ako želimo da steknemo bolju kondiciju. Međutim kada hodate i trčite po prirodi, okruženi živopisnim pejzažima, vama to skreće pažnju i zaboravljate na ove nedaće i bolove. To je mnogo bolje nego kada imate fizičku aktivnost po gradskim ulicama gde je sve monotono i sivo a umor, bolovi i gubitak daha su jedino ono na šta ste usmereni.

Nadam se da ćete poslušati moj savet i brzo se uveriti u to koliko je bolje. Uz to savetujem svima da maksimalno iskoristimo ove sunčane i tople dane jer će kada krenu kiše, hladno vreme i sezona slava biti mnogo teže. Idemo napred hrabro i odlučno. Rezultati su odlični i moramo da nastavimo da poštujemo režim ishrane i treninga. Blizu smo konačnoj pobedi nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću i sada nikako ne smemo da odustanemo ili posustanemo.