23.09.2020.

21:35

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 186! Da li planiraš da pustiš bradu, koja će biti sledeća anketa, koje vežbe preporučuješ da se rade u teretani, da li sme da se jede ajvar i u kojim količinama?

Danas ću, kao i prethodnih nedelja odgovarati na pitanja koja ste poslali mejlom ili preko Instagrama i Fejsbuka.


Od prošlog utorka stiglo mi je ukupno 247. poruka, što znači da njihov broj još uvek konstantno raste a samim tim i broj vas koji mršavite zajedno sa mnom. U ovome i jeste poenta svega što radim, da pomognem što većem broju vas da "skine" suvišne kilograme i masne naslage i pobedi gojaznost.


Dokle god uspevam u toj misiji, ništa što radim mi nije teško, pa čak ni javljanja kad sam bolestan i kada mi nije do života. 


I na ovom "Draga Saveta day-u", važe ista pravila kao i do sada. Zbog velikog broja poruka, slučajnim izborom biramo četvoro ljudi kojima odgovaram u videu dok će svi ostali svoje odgovore, u pisanoj formi, dobiti do sutra ujutru. Pošto sam do sada, prema poslednjem merenju, izgubio 43. kilograma, na videu sam odgovarao na 43. , 86. ,129.  i 172. poruku koju sam dobio. 


Pitanja je i ove nedelje bilo raznih, od toga da li planiram da pustim bradu, do toga koja će biti sledeća anketa . Zanimalo vas je i koje vežbe preporučujem da se rade u teretani, kao i da li sme da se jede ajvar i u kojim količinama.


Moram da vas pohvalim da ste ove nedelje bili izuzetno ozbiljni i da nije bilo vickastih pitanja kao prethodnih sedmica.


Bilo kako bilo, meni je svaki “Draga Saveta day” zanimljiv i šaljiv, jer podelim veliki broj korisnih saveta i imam interakciju sa svima vama koji me pratite. Pišite mi i dalje na e- mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, na Instagram nalogu journalist_crni i Fejsbuk profilu Aleksandar Crnomarković. Svako ko bude postavio pitanje dobiće odgovor, bez izuzetaka. 


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Sada nam je uz vraćanje kondicije bitno da čuvamo zdravlje kao i da se zaštitimo od polena ambrozije jer može da nam napravi brojne tegobe. Uz to, potrebna nam je i regulacija ishrane i fizička aktivnost na otvorenom. Sutra nas očekuje i merenje i nadamo se još manji broj kilograma. Pobeda nije daleko, nema odustajanja!