01.12.2020.

20:18

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 254! Bez ovoga nam nema dijete u naredna dva meseca! Crni otkriva koju namirnicu moramo da obezbedimo da bismo pregurali zimu!

 Proces ''stavljanja'' kupusa je izuzetno jednostavan. Potrebno vam je jedno veće bure i jedno manje ukoliko hoćete i ribanac. Uz to treba samo da kupite kupus i da pratite recepte koje imate svuda na internetu, gde će vam objasniti na određenu količinu tog povrća koliko ide soli, vode i drugih dodataka. Na kraju samo stavite jedan teži kamen i sve dobro zatvorite. Jedino što može da vam smeta je što je to jedan višesatni i dosadni proces. Ali i to ćemo lako rešiti. Shvatite to kao jedan trening u tom danu, dok donesete bure, kamen, dzak kupusa uz stepenice, pa iz vise navrata sipate vodu taman ćete imati jednu lepu fizičku aktivnost i uz to pravite nešto što će vam čitavu zimu mnogo značiti u ovom režimu.


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada!