14.12.2020.

20:48

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 265! Ko rano rani, brže skida kilažu! Crni otkriva kada moramo da ustajemo i ležemo ako želimo da imamo maksimalne efekte dijete!

Za najbolje i najbrže funkcionisanje metabolizma na dijeti koju prati fizička aktivnost, je preporučnjivo da se spava osam sati. Medjutim ništa niste uradili ako legnete oko jedan i ustanete u devet ujutru. Bitno je što ranije leganje i što ranije ustajanje. To znači da ne bi trebalo da legnete nakon 22 časa niti da ustanete posle šest sati ujutru. Rano ustajanje je zdravo, a pritom i praktično jer stignete na miru da popijete sve one napitke i kafu, da doručkujete i čak i da istrenirate pre posla. Uz to ustajanjem "vojnički" u šest sati mi radimo na svojoj disciplini što je poenta svega ovoga. Nas je dovde dovela nedisciplina i zato nije dovoljno samo da smršamo već moramo i da menjamo sebe i loše životne navike i tako postanemo zdravi ali i disciplinovani ljudi. Tako da neću da vas vidim van kreveta posle 22 sata a ni u krevetu u 6:05.


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada! Sada ne smemo da odustanemo!