21.12.2020.

19:45

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 272! Ako bas morate onda nazdravite ovim! Crni otkriva koja pića smete da popijete tokom slava i praznika!

Na početku ću vam kao i uvek do sada reći da alkohol ne savetujem jer nije hranljiv, prepun je sećera, a samim tim i kalorija i menja vam svest pa tako pijani možete da izgubite kontrolu i pojedete više od hiljadu kalorija odjednom. Međutim razumem da su slave proslave i praznici pa sam pronašao i neko rešenje. Prvo je spricer odnosno belo vino i kisela voda, a drugo je bevanda crno vino sa običnom vodom sto se pije najcesce u Dalmaciji ili brdskim krajecima Crne Gore. Znaci najbolje bez alkohola, ali ako bas mora onda neko od ova dva pića i to maksimum dve čase. Molim vas nikako pivo i žestina jer je to katastrofa za dijetu i može da nam napravi nesagledive posledice po mrsavljenje i naš režim u celini. 


Nastavljamo dalje hrabro i odlučno. Vodimo računa o ishrani uz što više fizičkih aktivnosti. Sada nam je uz mršavljenje najvažnije da čuvamo zdravlje jer je epidemija koronavirusa u punom jeku i imamo rekordan broj obolelih i preminulih. Molim Vas poštujte sve epidemiološke mere. Budite mi zdravi i upamtite, jedino odustajanje nikada nije bilo i nikada neće biti naša opcija! Pobeda nad masnim naslagama, suvišnim kilogramima i gojaznošću nam je bliža nego ikada! Sada ne smemo da odustanemo!