• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. J.

29.07.2024

17:57

Ulovili više od 50 kila somovine i to bez štapa i udice! Za prvo mesto, dobili čamac!

priv.arhiva

Srbija

Ulovili više od 50 kila somovine i to bez štapa i udice! Za prvo mesto, dobili čamac!

Podeli vest

I ove godine na tradicionalnom memorijalnom takmičenju "Dragan Miladinović Ćira" u lovu soma "na bućku" na vodama Dunava kod Donjeg Milanovca, prvo mesto pripalo je ekipi "BB" iz Majdanpeka Mirku i Nikoli Baljan.

U ovoj porodici nisu samo muškarci dobri ribolovci. 

 

Foto: Foto: priv.arhiva

Mirko i Nikola Baljan sa peharom i nagradom

 

- Pre nekoliko dana upecala sam soma teškog 21 kilogram, dugačkog 140 cm i osvetlala obraz mojoj ribarskoj porodici, suprugu i sinu. Evo, sada su oni pokazali da su majstori u lovu soma "na bućku". Osvojili su prvo mesto, jer se u dva dana u "čuvarci" našlo 56 kilograma ove najkvalitetnije rečne ribe - kaže Sonja Baljan o kojoj je Informer nedavno pisao

 

 

- Prvog takmičarskog dana suprug i sin ulovili su više od 7 kilograma, drugog više od 48 kilograma somovine, a jedan je bio težak 15 kilograma! Zasluženo su osvojili prvu nagradu, zamislite čamac - priča ponosno Sonja i tek sad će, dodaje, da isplovljava na Dunav i da lovi.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set