• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. J.

17.10.2024

15:57

Snagator Rale obara i desnom i levom! Zarazio je sve, a nećete verovati u čemu je njegova tajna!

V.J.

Srbija

Snagator Rale obara i desnom i levom! Zarazio je sve, a nećete verovati u čemu je njegova tajna!

Podeli vest

Radiša Milojković Rale (55) veterinar i ljubitelj životinja iz Petrovca na Mlavi ima još jednu veliku strast...

Kao član reprezentacije Srbije u obaranju ruke, osam godina drži šampionsku titulu i ne da je nikome!

- Osam godina za redom sam državni prvak u obaranju i desnom i levom rukom! Na Svetskom kupu u Bugarskoj jedne godine sam doživeo debakl i posle toga sam se zarekao da me niko neće pobediti. Tako sam na svakom sledećem prvenstvu osvajao zlata, a poslednju medalju doneo sam sa Svetskog prvenstva, koje je održano baš u Bugarskoj - priča s ponosom Rale. 

Za uspeh u sportu zaslužne su, kaže, zdrave životne navike. 

Foto: V. J.

Radiša Milojković Rale

 

- Hranim se zdravo, sve je prirodno iz moje bašte, moja živina... Lovac sam, i dosta vremena provodim u pešačenju i na svežem vazduhu, ali beli luk je nešto bez čega ne mogu. Svako jutro i veče stavim po dva čena u čašu vode i popijem! To je nešto što mi daje snagu da pobedim svakog! Nikada nisam pribegavao bilo kakvim suplementima koje mladi koriste u teretani i smatram da je to potpuno nepotrebno. A beli luk, pa to je nešto što jača i muškost - kroz smeh napominje šampion.

Foto: V. J.

Osam godina je nepobediv

 

Zbog Raleta, koga u kraju svi poznaju, obaranje ruke postalo je popularno, pa je u sportskom klubu "Vukovi" u Petrovcu na Mlavi sve više i dece, a on ističe da ima i žena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set