• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2024

16:00

Miholjsko leto i prvi sneg u Beogradu: Meteorolog upozorava da će naredni period biti interesantan

Miloš Rafailović, Shutterstock

Vesti

Miholjsko leto i prvi sneg u Beogradu: Meteorolog upozorava da će naredni period biti interesantan

Podeli vest

Meteorolog Ivan Ristić najavio je stabilnije vreme za vikend i istakao da će do srede temperatura ići do 27 stepeni.

- Od srede ponovo dolazi polarni vrtlog, kod nas će doći oblaci, povremeno će biti kiše, novo zahlađenje biće krajem septembra, ali se očekuje i stabilizacija vremena i polako ulazimo u Miholjsko leto, a novo jače zahlađenje sredinom oktobra, ono će doneti sneg na planinama - rekao je meteorolog Ristić za Novo jutro Jovane Jeremić na TV Pink.

Takođe, govorio je i o prvom snegu u Beogradu, za koji mogućnost postoji tek 20. oktobra.

- Ova zima će biti veoma interesantna - ocenio je Ristić.

Pomenio je i ciklon "Boris" koji trenutno deluje iznad Apeninskog poluostrva i napravio je probleme u Italiji.

- Kiša je prestala u centralnoj Evropi. Maksimum poplavnog talasa očekuje se danas i sutra - kaže Ristić za TV Pink i kako dodaje, najveći je problem severno od Novog Sada.

 

Sada su, kako je rekao, prognoze mnogo bolje po nas, iz razloga što će trenutne vremenske prilike znatno popraviti hidrološku situaciju u zemlji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set