• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2024

08:55

Dečak šetao po spa centru, dok ga nije ugledala radnica! Na njeno pitanje šta radi tu sam, dobila je odgovor koji je razbesneo Srbiju

Shutterstock

Vesti

Dečak šetao po spa centru, dok ga nije ugledala radnica! Na njeno pitanje šta radi tu sam, dobila je odgovor koji je razbesneo Srbiju

Podeli vest

U jednom spa centru u Srbiji, radnica na recepciji ugledala je dečaka za kojeg se ispostavilo da su roditelji ostavili da ih čeka više od dva sata dok se oni odmaraju u sauni. Ovaj nesvakidašnji slučaj pokrenuo je buru na društvenim mrežama.

Na društvenoj mreži "X" pojavila se objava devojke koja je zaposlena u spa centru koju je ovaj zabrinjavajući prizor šokirao te je podelila svoje traumatično iskustvo sa korisnicima, koji su ostali zatečeni i besni potezom roditelja.

- Radim na recepciji jednog spa centra. Sinoć se oko recepcije šeta dečak od nekih sedam, osam godina. Posle skoro 45 minuta šetnje pitam ga koga čeka? Kaže tatu koji je u sauni. Pitam ga je li je došao sam sa tatom, kaže nije tu je i mama. Pa, gde je mama da je zovemo. Kaže i ona je sa tatom u sauni - napisala je radnica i dodala:

- Spa centar radi do ponoći, oni su rekli detetu da ih čeka do 23h. Dečak počeo da plače, jer ih čeka više od dva sata. Uplašio se. Oni izlaze u 23 sata, nasmejani, uzeše ono uplakano dete za ruku i odoše. Roditelji.

Ova objava razbesnela je Srbiju, te su se ispod objave nizale reakcije zabrinutih korisnika.

"U takvim centrima obično postoji i servis čuvanja dece, to spada u koncept. Mogli su da tamo ostave dete i sačuvaju ga od traume"

"Kako su mogli da uživaju, a da ne znaju da li je sve u redu sa sopstvenim detetom?"

"Ovo je za kontaktiranje Socijalne službe. Ukoliko dete ostavljaju zbog saune, šta li rade kod kuće?"

"Sramota! Žao mi je mališana, a za roditelje nemam reči" glasili su samo neki od komentara.

Međutim, jedan komentar pokrenuo je pravu lavinu drugih komentara, jer je jedna korisnica istakla da su ovakve stvari uobičajne u zemljama Zapada.

"Zašto ne bi roditelji mogli da se opuste, dok im je dete u blizini zbrinuto? To je na Zapadu uobičajeno" smatra jedna korisnica, dok je autorka dodala:

- Nisu ga zbrinuli. Ostavili su ga samog u sobi i o tome obavestili recepciju!

Većina korisnika istakla je u komentarima da je ovakva situacija strašna i zabrinjavajuća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set