• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. D.

28.10.2024

19:50

Borba za novi početak! Nastasji su saopštili da ima rak kada je bila trudna

Masha Bandjur

Vesti

Borba za novi početak! Nastasji su saopštili da ima rak kada je bila trudna

Podeli vest

Oktobar je mesec posvećen borbi protiv raka dojke. Među ženama koje su pobedile ovu podmuklu i opaku bolest je influenserka Nastasja Nedimović, majka koja je svoju dijagnozu dobila u trudnoći.

Nastasja Nedimović, na društvenim mrežama poznata pod imenom cancer.influencer, pobedila je u borbi protiv raka dojke i sada, kao primer svim ženama kreira motivacioni sadržaj i daje savete koji su njoj pomogli da se uhvati u koštac sa teškom bolešću.

Na platformi "Instagram", kako je istakla, sa pratiocima deli svoj kvalitetan život sa dijagnozom hroničnog raka.

Nastasja je nedavno podelila motivacionu poruku i posvetila je svim borcima. Onima koji su se borili, koji se bore i koji će se tek boriti.

U momentima kada su prognoze bile najgore, razmišljala je šta će ostaviti svojoj deci.

- Odluka je pala. Nije to bio stan, nakit ili neka materijalna stvar. Bila je to figura borca, svojim primerom, ma koji ishod bio - rekla je ova hrabra žena.

Želela je da na njih prenese osobine borca, disciplinu, upornost, istrajnost, borbenost, srčanost, požrtvovanost i trezvenost.

 

 

Nastasja je uspela u svojoj borbi. Osim svojoj deci, primer je ostavila svima nama.

Na njenom profilu, takođe, možete naći raznovrsne zdrave recepte.

Podsećamo, tradicionalnim humanitarnim ružičastim koncertom u Narodnom muzeju Srbije, Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke “ Budimo zajedno” i sopran Teuta Asllani, sa prijateljima izvođačima, obeležili su, peti put po redu Međunarodni dan i Mesec borbe protiv raka dojke pod sloganom “ Ogledaj se - pregledaj se”.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ogledaj se, pregledaj se! Snažna poruka žena koje su pobedile opaki kancer
Društvo

Ogledaj se, pregledaj se! Snažna poruka žena koje su pobedile opaki kancer

Tradicionalnim humanitarnim ružičastim koncertom u Narodnom muzeju Srbije, Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke “ Budimo zajedno” i sopran Teuta Asllani, sa prijateljima izvođačima, obeležili su, peti put po redu Međunarodni dan i Mesec borbe protiv raka dojke pod sloganom “ Ogledaj se- pregledaj se”.

25.10.2024

18:08

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set