• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

26.04.2018

22:43

RADA MANOJLOVIĆ: Žene skaču po muškarcima kao hijene

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ: Žene skaču po muškarcima kao hijene

Podeli vest

Atraktivna pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu za VIP magazin o poznatima i otkirla šta joj najviše smeta kod žena današnjice

Aktivna si na društvenim mrežama, da li si postala zavisnik? 

- Svima su nam ušle u naviku, čak mnogo više nego što smo svesni i što je potrebno. S druge strane, vrlo su važne za moju profesiju i olakšavaju nam dosta toga.

Koristiš li filtere kada objavljuješ fotografije? 
- Koristim efekte na nekim fotografijama, ali zaista sam pobornik da na društvenim mrežama izgledam kao i u realnom životu. Postoje, naravno, fotografije koje su sređenije i ispeglanije, ali profesionalne slike se s razlogom zovu tako. Neretko okačim sliku gde sam potpuno bez šminke i zaista nemam problem s tim. Dugo sam na estradi, ljudi su me viđali u svakakvim stanjima. Naravno da volim da ispadnem lepo na slici, ali nikako po cenu toga da menjam lični opis. Javne ličnosti većinom znaju kako da stanu, poziraju i koji ugao im je bolji. Tako i ja, uvek gledam da izvučem svoj maksimum.

Pričala si o nepristojnim ponudama, da li te više muškarci muvaju uživo ili preko društvenih mreža?
- Muškarci su danas plašljiviji od žena. Svi ti koji šalju svakakve stvari krijući se iza svog telefona, gotovo sigurno ne bi prišli uživo. Kada bi neka šmekerčina napisala nešto nepristojno? Nikad. Oni bi našli neki zanimljiviji način da dođu do žena. Te gnusne izjave ipak pišu samo kukavice. Ne dotiču me takve poruke, niti ih otvaram, jer bih u suprotnom poludela. Muškarci su zamenili mesta sa ženama. Sad su žene te koje grabe i skaču na muški rod kao hijene, a muškarci stoje po strani i nemo posmatraju. To nema nikakvog smisla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caslav

pre 6 godina

eto vidiš, sada ste emancipovane,...za to ste se borile, zar ne.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija