• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

14.02.2020

15:15

ONA JE POSLEDNJU NOĆ PROVELA SA ŠABANOM! Iskrena ispovest - Šaulićevi saradnici su me NAPADALI zbog JEDNE STVARI! Osula po njegovom MENADŽERU

Estrada

ONA JE POSLEDNJU NOĆ PROVELA SA ŠABANOM! Iskrena ispovest - Šaulićevi saradnici su me NAPADALI zbog JEDNE STVARI! Osula po njegovom MENADŽERU

Podeli vest

Otkrila zašto nije došla na pevačevu sahranu

Pevačica Tea Tairović poslednja je koja je zapevala sa Šabanom Šaulićem, svega nekoliko sati pre jezive saobraćajne nesreće u kojoj je on poginuo zajedno sa Mirsadom Kerićem. Samo pukim slučajem ona se nije našla sa njima u istom automobilu, što joj je nesumnjivo spaslo život.

ŠOK ISPOVEST UDOVICE! Jedna stvar je NEJASNA u slučaju ŠABANOVE SMRTI - Šaulići će morati da je objasne! Sa Gordanom se NE ČUJEM, prekinule smo VEZU

LAGALI SU DA JE NA PUTU! Šabanova UNUKA saznala preko Jutjuba da joj je UMRO DEDA! Ilda Šaulić ZANEMELA kada joj se ĆERKA obratila!

Ona, inače, nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, a to je objasnila time što sa porodicom pevača nije imala neki kontakt. Sada, u jednoj iskrenoj ispovesti, Tea je ispričala kako je imala problema zbog toga što se poslednja sa kraljem narodne muzike latila mikrofona, a kako se navodi, o njegovom kumu Bobiju uopšte nema lepo mišljenje, jer su glasine navodno od njega potekle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on Jan 22, 2020 at 11:14am PST

U zadnjih godinu dana tvoje ime se pominje uz poslednji nastup sa Šabanom Šaulićem. Da li se plašiš da će te to pratiti tokom cele karijere, života?

(FOTO/VIDEO) TUŽNA GODINA BEZ ŠABANA ŠAULIĆA! Porodica daje pomen kralju narodne muzike, udovica Goca nije mogla sa sakrije SUZE

- Ni sama ne znam šta da odgovorim. Meni je bilo čast i zadovoljstvo što sam sa jednim takvim čovekom, jednom takvom legendom snimila duet. Ali su mi smetale neke opaske pojedinih medija koji su me napadali, jednostavno su me razapinjali na sve strane. Ja sam dala jednu izjavu, jednom novinaru, a od te jedne izjave nastalo je na stotine drugih, lažnih izjava. Ne razumem ljude koji na tuđoj nesreći zarađuju veoma jedan mali profit.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Da li je bilo još nekih priča?

- Da, kako da ne. Zvali su meni Šabanovi saradnici i pričali mi kako ja želim reklamu i radim reklamu na osnovu mrtvog Šabana. To je užasno, to je ispod svakog nivoa. A, taj njegov saradnik koji je to pričao snimao se polomljen iz bolničkog kreveta, sa slomljenom kičmom, karlicom… Eto ja sam pravila reklamu, a on sebi nije.

OSTAVIO NAM JE U AMANET... Uskoro će SUĐENJE Šabanovom ubici, Ilda otvoreno progovorila o svom OCU i tome kako se bore bez njega

Tu misliš na Slobodana Stojadinovića Bobija?

- Ne zanima me kako se zove, njegovo ime ne želim uopšte da pominjem. Rekao je najodvratnije stvari o meni, neka služi njemu na čast. Neki ljudi su toliko zli, zlobni, ali sve se vraća kad tad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 4 godine

Preteraste ga vise sa ovim narodnjakom...Ajde sad nekog koje je nesto uradio za ovu zemlju...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15