• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer.rs

30.06.2020

16:27 >> 16:32

Mali Željko Ražnatović se VEZAO ZA BAKA CECU, kada mu ona priča, on uradi OVO! OBOŽAVA NJEN GLAS!

Estrada

Mali Željko Ražnatović se VEZAO ZA BAKA CECU, kada mu ona priča, on uradi OVO! OBOŽAVA NJEN GLAS!

Podeli vest

Prepoznaje baku.

KAKAV LUKSUZ! Ceca nastavlja sa pripremama SOBE ZA SVOG UNUKA ŽELJKA, a evo kada će se Bogdana i Veljko USELITI U KUĆU!

Dečak je prvu noć, pošto je sa mamom Bogdanom izašao iz porodilišta, proveo u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, a onda je prešao u Titel u Bogdaninu devojačku kuću.

Foto: informer.rs

- Ceca se sa snajkom u svemu slaže, ali je to nikako nije sprečilo da ne viđa bebicu svaki dan! Pa barem sada postoje video pozivi i tehnika je čudo. Zato ona svaki dan zove Bogdanu na Viber i onda joj snajka uperi kameru ka bebi, a Ceca sva ozarena peva i priča unuku. Ne možete da verujete, mali već reaguje na nju. Obožava da mu ona priča. Kako joj čuje glas, počne da se smeška i meškolji. Ma presladak je i baš liči na Veljka. Pljunuti je otac. Naravno, dok se još radovi na spratu u Ljutice Bogdana privode kraju, Ceca i Tsa svako malo idu u Titel i uživaju sa bebom. Svi su presrećni. I Veljko je stalno tamo! Jedino je odsutan kada trenira jer želi da zadrži sve titule koje je osvojio. Ima odlične ideje za posao i Ceca je baš ponosna na njega - priča izvor i dodaje:

 

POTPISUJE UGOVOR ZA ZADRUGU?! Pojavila se na PINKU - došla na SASTANAK SA VELIKOM ŠEFICOM, BOMBA! Oglasila se, njen ulazak bi PROMENIO SVE! (FOTO)

- Znam da će Bogdana ostati još malo u Titelu, bar još mesec dana. Ceca se sada sprema za nastupe i nadgleda kraj radova za sprat koji je namenjen za njenog prvog unuka. Svi su se složili da mali Željko sa mamom još malo bude u Titelu, a onda će za nekih mesec dana doći kući gde dečaka čeka soba iz bajke koju je Ceca opremila u dogovoru sa snajkom. Naravno, bila je emotivna kada su se oko toga dogovarali jer jedva čeka da unuk bude u Beogradu, ali naravno da u svemu podržava snajku - zaključio je izvor. 

Foto: instagram/veljkoraznatović/Tv Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija