• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K1

19.01.2021

17:49

IMAO JE ČUVENU REČENICU KOJU JE STALNO PONAVLJAO! Milan Kalinić o MIKI ALEKSIĆU - Dete NISAM hteo da upišem kod njega u školu!

Estrada

IMAO JE ČUVENU REČENICU KOJU JE STALNO PONAVLJAO! Milan Kalinić o MIKI ALEKSIĆU - Dete NISAM hteo da upišem kod njega u školu!

Podeli vest

Glumac Milan Kalinić potresen je nakon ispovesti njegovih koleginica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o s*ksualnom zlostavljanju od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68).

- Mikina škola je imala kultni status, o njemu su svi pričali sve najbolje - jeste njegove metode su čudne, jako je strog, ali se sve opravdavalo. Time da on sprema decu za život, čeliči za sutra, kako ćeš da izađeš pred hiljadu ljudi sutra i tako dalje. Ali ja recimo svoje dete nisam hteo da upišem kod Mike u školu, on ide kod Neše Nenadovića - započeo je Kalinić u jutarnjem na K1 televiziji.

Foto: printscreen instagram/kalinic.milan72

Milan je istakao da je škola Mike Aleksića imala kultni status jer mnogi koji su pohađali danas su postali velika imena.

- Mika je vrlo vešto napravio tu svoju tvrđaju, kao sektu, ali u toj školi su ostale da rade i druge sjajne kolege jer, da se ne lažemo, njegova škola je stvarno imala kultni status. Par puta sam se raspravljao sa kolegama zbog te njihove rečenice koju im je Mika usadio “spremam te za posle”, pa ne spremaš ih za rat i Legiju stranaca, spremaš ih za glumu, nešto lepo. To nije način da te neko sprema, to je preterano, sve ima svoje granice.

Glumac je otkrio da Milenu Radulović poznaje od malena, kao i njene roditelje i da mu je jako teško zbog svega što je prošla.

Foto: Insajder/Novak Đurović

- Milenu znam od malena, njeni roditelji su moji prijatelji i mnogo teško proživljavam sve ovo. Šokiran sam i ljut i besan i ne mogu da verujem da je neko na taj način koristio svoju moć. Milena je ostvarena glumica i svaka joj čast što je smogla snage da o svemu ispriča, hvala joj i divim se njenoj hrabrosti. Njeni roditelji su divni ljudi, koji su se bavili svojom decom, izuzetno. Imaju materijalnih mogućnosti da im obezbede sve i onda se to desilo takvom detetu, iz takve divne porodice. Zamislite devojke koje su na nižem socijalnom, intelektualnom nivou, kako sa njima mozeš da manipulišeš. Mislim da kolege koje su pohađale njegovu školu treba da se oglase, da kažu kakvo je njihovo iskustvo. Razumem da im nije lako u ovoj situaciji i da mnoge osuđuju, ali moje kolege sada treba javno da istupe i da pričaju o svemu ovome, podrška na društvenim mrežama nije dovoljna. Više mi deluje kao da si se samo “zapljunuo” - ispričao je Kalinić na K1 televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

SVI VI KOJI SE SADA TAKO HRABRO JAVLJATE U STVARI SUCESNICI . SAUCESNICI KOJI STE SVOJOM SUTNJOM SLALI MIKI NOVE ZRTVE 'KAO NA TACNI' AMIN. KRAJ.

Ala

pre 3 godine

I Kalinic je grlio i ljubio mlade pevačice Pinkove zvezde i zvezdice. Slične metode.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Da zato sada ovako zurno pokusava sa svojom pricom o drugom da prikrije svoje postupke . Mozda je samo u prednosti sto nema blizu 70tak godina ko 'profesor' pa mu sve zaborave

Stojan

pre 3 godine

U akademijama za glumu mlade su spremali da budu tacni na vreme jer drugi ulazu ogroman novac u posao sto ce raditi, da uvek nauce svoje sto treba da govore i sta treba da rade, da budu cisti i tako te stvari. Taj je izmisljao samo da bi se priblizio ucenicima da bi uspevao da ih izmanipulise kako hoce. Oni koji krive roditelje ili neke druge ne znaju o cemu pricaju jer niti su bili u situaciji a niti su istrazivali takve kriminale i bolje bi bilo da malo procitaju o tom kriminalnom ponasanju i takvim pedofilima. Druge drzave su imale mnogo vise iskustva sa takvima i treba nesto nauciti od njih. Prvo sto takvi pedofili urade je da steknu ogromno poverenje drustva, roditelja i dece. Onda oni polako zloupotrebljavaju to poverenje. Oni su lukavi i sve rade da bi zadovoljili njihove bolesne nagone.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija