• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2021

15:48

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU! Urednica Informera ostavila voditeljku i goste BEZ TEKSTA! /VIDEO/

Estrada

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU! Urednica Informera ostavila voditeljku i goste BEZ TEKSTA! /VIDEO/

Podeli vest

Urednica Informera Ivona Tomković gostovala je u Jutarnjem programu na Hepi televiziji.

Urednica Informera Ivona Tomković, gostovala je u Jutarnjem programu na Hepi televiziji, a tom prilikom je progovorila o Miki Aleksić, njegovoj školi glume, ali i o onima koji osuđuju Milenu Radulović zato što ranije nije o tome progovorila.

Foto: printscreen

- Jako važan aspekt, što se kroz godine njihovog školovanja, razvijala njihova empatija i ljubav prema prema učitelju. Najčešće čujem od muškaraca "Zbog čega nije odmah rekla", zato što mislim da ne mogu da se poistovete sa tim da ih neko na silu zlostavlja i moje pitanje njima: Imate savršen odnos sa majkom, volite je godinama, odgaja vas, presvlači, vodi u školu i onda jednog dana vam mama uđe u toalet i zavuče ruke u gaće. Da li biste odmah istrčali i rekli tati? Ne bi, bilo bi ih sramota, stideli bi se, pitali bi se "Pa možda mama nije to baš namerno, nije to mama tako htela". Pa je onda mama kleknula sledeći put, da li bi rekao? Ne bi rekao, ne bi odmah rekao. Treba da sazri. Nije to tako jednostavno. Najlakše je reći "Idi reci, idi prijavi" i njima, verujem da danas Mileni Radolović, Ivi Ilinčić, deluje, kad su probile tu barijeru, da mogu otvoreno da pričaju o tome "Bože, žasto ranije nisam o tome govorila". Tad, u tom malom biću, njima se slomio ceo svet, Milena kaže "mi smo bili spremni njega da branimo životom", znači nije posle snimanja kamerman ušao i mene pokušao da siluje, nego je to uradio moj brat, moj muž, moj otac, moj kum, neko koga sam volela, koga sam poštovali, što će uticati na odnos svih ljudi okolo - rekla je Ivona u Jutarnjem programu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen

pre 3 godine

svratih samo da vidim jeste li objavili moj komentar....očekivano !

zoran

pre 3 godine

Mnogo glupa i nevaspitana osoba..ima problem sa logikom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija