• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

12.02.2021

07:45

RADA MANOJLOVIĆ POKREĆE PORODIČNI BIZNIS! Nikada ne biste pogodili o čemu je REČ!

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ POKREĆE PORODIČNI BIZNIS! Nikada ne biste pogodili o čemu je REČ!

Podeli vest

Rada Manojlović želi da pokrene biznis sa rakijom!

Pevačicu njen otac Rade nagovara da se uortače i brendiraju njegovo piće, te otpočnu masovnu proizvodnju i prodaju.

Foto: printscreen instagram/radamanojlovic

Treba dosta para

 

Tata folk zvezde za Informer kaže da za njegovu naslednicu nema zime, čak i ako se kriza zbog pandemije koronavirusa oduži.

 

- Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime "Radina rakija". Moja deca su deca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu, jer se ovde uvek nađe način da se preživi - priča Rade za naš list.

 

Folkerkin otac objašnjava kako je zamislio proizvodnju i prodaju omiljenog srpskog pića:

 

- Pravim dunju, krušku, šljivu, rakiju, jabuku... Radi je omiljen liker od orahovače, dok njen momak Haris Berković i ja volimo da popijemo jabuku. On i Rada su bili kod mene četiri meseca tokom pandemije i super smo se slagali. Hranili smo se zdravo, ali smo pili on i ja rakiju svakog dana, ubijali smo se od alkohola. Igrali smo stoni tenis, uživali... Bilo nam je baš odlično.

 

Osim standardnih vrsta rakija, Radin otac u ponudi ima i jednu netipičnu.

 

- Pravim i rakiju od aronije, ona je kao liker. Ma, sve umem da napravim i jedva čekam da krenemo u masovniju proizvodnju. Treba nam dosta novca da bismo dobili sve potrebne dozvole i osnovali zadrugu, a kasnije i promovisali naše piće - objašnjava Manojlović, koji se jedino plaši da njegova ćerka ne odustane od posla čim se otvore klubovi i ponovo počnu nastupi:

 

- Pričali smo mi ozbiljno o svemu, ali ja znam da će na kraju sve da padne na mene. Neće niko hteti da mi pomaže i skuplja voćke.

Foto: printscreen instagram/radamanojlovic

 

Lepo živi od prodaje

 

Radin tata otkriva po kojim cenama sada prodaje svoje omiljeno piće.

 

- Nisam ja skup. Litar šljive i jabuke je 500 dinara, dunja, kruška i kajsija koštaju oko 1.000 dinara. Orahovača i aronija su malo skuplje. Imam ispečeno oko 100 litara rakije. To se stalno prodaje, pa smo sada u vreme korone lepo živeli od prodaje - zaključuje Manojlović.

Lukom i kajsijama se borim protiv korone

Radin tata otkriva svoj lek za jak imunitet.

- Ne bojim se korone jer jedem luk i pijem rakiju. Uzimam i koščice od kajsija, lešnike i semenke od bundeve, pa sve to sameljem i to uzimam tri puta na dan.

Radu više i ne pitam kada se udaje

Otac folk zvezde kaže da ne želi svoju naslednicu da forsira da se uskoro uda.

- Ne pitam je za svadbu, niti ona priča o tome. Verovatno je Harisu i njoj lepo i ovako - priča Rade Manojlović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Браво за Радета! Кад је Хариса наговорио да пије ракију, ваљда ће га наговорити и да се с Радом венча у цркви.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17