• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

25.02.2021

17:38

NEMAM ODAKLE VIŠE, STRUJU ĆU PRTESTATI DA PLAĆAM! Goga Sekulić u nikad goroj finansijskoj situaciji, pevačica ISKRENO o svemu!

Estrada

NEMAM ODAKLE VIŠE, STRUJU ĆU PRTESTATI DA PLAĆAM! Goga Sekulić u nikad goroj finansijskoj situaciji, pevačica ISKRENO o svemu!

Podeli vest

Goga Sekulić kao i mnogi pevači našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa, budući da joj je onemogućeno da nastupa, te je, kako kaže, našla rešenje za svoj problem i problem svojih kolega.

- Najbolje je dok ne počnemo da radimo da nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, pa kad krenemo da radimo onda da nastavimo - rekla je Goga u emisiji "Exkluziv", koja skoro godinu dana nije nastupala i nema primanja.

Podsetimo, i mnoge kolege Goge Sekulić priznale su da se suočavaju sa finansijskim problemima, a o tome je javno govorila pevačica Mina Kostić.

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?! - rekla je za "Star" ranije pevačica.

Foto: printscreen instagram

Goga Sekulić

- Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše - dodala je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Toda

pre 3 godine

Draga Goci,dobrodošla u realnost nas mučenika koji sada tebe žalosnu moramo da gledamo i da se saosećajno što si jedna od nas.naravno čim budeš imala neki keš od estrade zaboravićeš kako si kula da nemaš ni za račune. E kome ste vi sa televizije priča jadan njegov život

AS

pre 3 godine

PRODAJTE NEKI AUTO, NEKU FIRMIRANU KRPICU, TORBICU, CIPELICU, NAKIT, NEKI SILIKONČIĆ PA NAMIRITE DUGOVE. PRESKOČITE KOJU NEDELJU KOD FRIZERA, PEDIKIRA, MANIKIRA. ŽIVITE SKROMNIJE. STANITE ZA ŠPORET I NEŠTO SAMI SKUVAJTE. GOSPODO, OVO VAM JE KAO JEVREJSKA KLETVA, IMAO PA NEMAO.

Nebojša

pre 3 godine

Kakav pokvarenjak. Sestro slatka sto bi ti bila izuzetak. Ima posla, mozes da motas kablove, mozes da spremas po kucama, da cistis zgrade za minimalac i da platis racune. Ona kao onaj Ivan 200 na sat, kojeme je sve u zivotu da se zabavljao sa Marijom Milosevic. Radite gospodo, prodaj silikone u 10% cene i eto para za struju i komunalije.

Amater

pre 3 godine

KAKO TE NIJE SRAMOTA...FOLIRANTI I NERADNICI KUR**TE SE SA FIRMIRANOM GARDEROBOM,AUTOMOBILIMA,STANOVIMA A NEMOZETE DA PLATITE KOMUNALIJE 100e.

zora

pre 3 godine

Kad si imala nisi mislila ne budocnost.Prodaj silikone pa plati struju.

Gaga

pre 3 godine

Kakva tuga!?A muž biznismen, pa Švica i glamur?More,zasuci rukave pa radi nešto.I tako ne znaš da pevaš.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ПРОЉЕЋЕ ЈЕ ДРАГА.МОТИКУ ПА У ЊИВУ !!!

Dada

pre 3 godine

A za plastične operacije imaš i odmor u francuskoj ,Aj ne trtljaj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija