• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

23.04.2021

13:20

ISPLIVALA ISTINA O TAJNOJ POSETI! Igor Kojić objavio FOTKU iz Zagreba, a svi se PITAJU SAMO JEDNO! Evo šta je tamo RADIO /FOTO/

Estrada

ISPLIVALA ISTINA O TAJNOJ POSETI! Igor Kojić objavio FOTKU iz Zagreba, a svi se PITAJU SAMO JEDNO! Evo šta je tamo RADIO /FOTO/

Podeli vest

Igor Kojić potvrdio je pisanje medija da je posetio Zagreb i to uoči 49. rođendana svoje supruge Severine Kojić. Fudbalski menadžer oglasio se iz hrvatske prestonice i na Instagramu objavio fotografiju sa svojim prijateljem dok sede u jednom lokalu

Nakon što je pre nekoliko dana objavljeno da je sin Dragana Kojića Kebe u tajnoj poseti Zagrebu, gde je viđen u šetnji centrom grada, juče je i sam to potvrdio. Igor se, po svemu sudeći, odlično provodi u susednoj državi.

Sada je otklonio sve sumnje u tu informaciju i objavio fotografiju iz jednog lokala ,tagujući lokaciju - Zagreb. Igor je tamo sedeo sa jednim prijateljem, a sudeći po osmehu, bio je odlično raspoložen.

- Doći u Zagreb, a ne posetiti Velu u Mostovima je isto kao da nisi ni bio u Zagrebu. Čovek velikog srca i veliki prijatelj Vela - napisao je Igor ispod fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Slika je za nekoliko sati dobila više od hiljadu lajkova, ali i dosta komentara. Ipak, Igor nije odgovarao na pitanja pratilaca da li se video sa Severinom, a svako takvo pitanje je obrisao čim ga je pročitao. Ova objava se dopala i njegovoj majci Olji Kojić, pa je prokomentarisala emotikonima aplauza.

Podsetimo, izvor Kurira je otkrio da je Igor otišao u Zagreb kako bi sa svojom i dalje zakonitom suprugom rešio sve probleme i kako bi zajednički definitivno doneli odluku da li će okončati svoj brak ili će nastaviti da budu zajedno. Navodno, pevačica se zalaže za razvod, dok on na sve načine pokušava da izgladi probleme sa njom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija