• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2021

13:11

ZORICA JE SAZNALA DA JE TRUDNA KADA MI JE OTAC PREMINUO! Boba Živojinović prvi put progovorio BIVŠOJ supruzi Zorici sa kojom ima sina Filipa

Estrada

ZORICA JE SAZNALA DA JE TRUDNA KADA MI JE OTAC PREMINUO! Boba Živojinović prvi put progovorio BIVŠOJ supruzi Zorici sa kojom ima sina Filipa

Podeli vest

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović pre braka sa pevačicom Lepom Brenom, bio je oženjen Zoricom Nakić sa kojom je dobio sina Filipa Živojinovića

Boba gotovo nikada da ne govori o svojoj privatnosti, a sada da se dotakao prvog braka i ispričao događaj koji je promenio život. 

- Kada sam počinja nismo imali teniske turnire, morao si da putuješ negde, a za to su bili potreba neka sredtva. Sa 18 godina sam bila prvak Evrope - amater i svojili smo zlatnu medalju u miksu i u oktobru sam dobio nagradu grada Beograda bio sam među 10 najpoznatijih sportista u bivšoj Jugoslavili. Sa svojih 19, 20 sam se malo izgubio, nisam imao nekoga ko je mogao da me uzme za ruku i kaže sad ti ideš i radiš ovo. Mama je htela da završim školu, vodila se onom "od sporta nema hleba", te dve godine sam lutao - rekao je Boba i dodao:

Foto: printscreen instagram/aleksandra__official

Filip Živojinović

- Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog Fiću i auto nije hteo da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi neće ovo više biti moj život i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tad su krenuli moji supesi u karijeri.

- Imao sam 21. godinu kada se Filip rodio. Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presrećni, ponavljali su "Mali Boba, mali Boba" i tako se sve desilo - rekao je Živojinović u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17