• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.sedam

25.06.2021

12:36

GOCA BOŽINOVSKA ODLAZI NA ODMOR PRE BOJANINOG POROĐAJA! Pevačica otkrila da li je SVE SPREMNO za dolazak UNUKA!

Estrada

GOCA BOŽINOVSKA ODLAZI NA ODMOR PRE BOJANINOG POROĐAJA! Pevačica otkrila da li je SVE SPREMNO za dolazak UNUKA!

Podeli vest

Goca Božinovska broji sitno do dolaska unuka, koga očekuje njen sin Mirko Šijan sa devojkom Bojanom Rodić, a s obzirom na te okolnosti ove godine otići će na godišnji odmor ranije nego inače

Pevačica, umesto u avgustu, sutra putuje na more, jer je njenoj snaji tada termin.

- Da završim danas još obaveze koje imam, pa putujem sutra na more da se odmorim. Idem sa drugaricom malo da uživam, ostaću deset ili 15 dana. Kako mi bude ćef. Posle svega mi je potreban odmor - rekla je Goca, misleći na majku koja joj je nedavno preminula, kao i prethodni stres koji je imala dok je pre smrti bolovala u krevetu mesecima.

 

 

Avgust je, što se tiče njenih planova, rezervisan samo za doček unuka kad dođe na svet.

- Nemam nikakve nastupe, ne mogu da se bakćem još sa tim dok se korona ne smiri potpuno, jer ja nisam klupski pevač. Videću, sad želim da se odmorim, pa kad se Bojana porodi i kad se oporavi od porođaja, onda ću razmišljati o pevanju - ističe Božinovska.

Što se tiče prinove, njen sin Mirko je sve spremio što je moglo unapred, a kako kaže, nije ni imalo šta da se renovira.

- Kuća je odavno sređena potpuno, njih dvoje su samo okrečili i promenili neki nameštaj. Ja bebi neću ništa unapred da kupujem dok se ne rodi, jer kažu da ne valja. Bolje da ispoštujem to, biće vremena za sve - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOKANTAN PREOKRET! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OSTAJE BEZ HONORARA! Supruga mu uzima 350.000 evra - Ivana podnela ZAHTEV ZA RAZVOD
Estrada

ŠOKANTAN PREOKRET! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OSTAJE BEZ HONORARA! Supruga mu uzima 350.000 evra - Ivana podnela ZAHTEV ZA RAZVOD

Kristijan Golubović ostaje bez 350.000 evra, koje će mu uzeti supruga Ivana, koja je podnela zahtev za razvod braka. Ona neće bivšem robijašu da oprosti što ju je javno prevario u "Zadruzi" s Kristinom Spalević, i to će ga skupo koštati. Njihov razvod je najskuplji rijaliti razvod. Podsetimo, Ša, koji se takođe razveo zbog prevare u rijalitiju, izjavio je da je njegova sada već bivša supruga Ivana dobila 150.000 evra

25.06.2021

12:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija