• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

15.07.2021

08:57

SNIMA SE SERIJA O ACI LUKASU - PRODUCENT SVE POTVRDIO! Isplivali DETALJI - OVAJ poznati glumac će glumiti PEVAČEVOG OCA?!

Estrada

SNIMA SE SERIJA O ACI LUKASU - PRODUCENT SVE POTVRDIO! Isplivali DETALJI - OVAJ poznati glumac će glumiti PEVAČEVOG OCA?!

Podeli vest

Folk zvezda Aca Lukas nedavno je objavio knjigu o sebi pod nazivom "Ovo sam ja", a sada se spekuliše da će uskoro početi i snimanje serije o njemu.

Kako prenose mediji, snimanje serije o životu Ace Lukasa počinje na jesen, a upravo će pevač u ovom ostvarenju glumiti sebe. S druge strane, njegovog oca, Vuksana Vuksanovića navodno će glumiti Milutin Mima Karadžić

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Mima Karadžić

Pandemija koronavirusa uticala je na mnoge, posebno na estradne umetnike, ali ne i na Acu Lukasa koji je realizovao veliki broj projekata. Početkom godine izašao je njegov novi album, koji je poklonio svojoj publici kako bi se malo opustili tokom koronavirusa. Pre nekoliko nedelja Aca je promovisao svoju knjigu, a u seriji "Aviondžije", koja se upravo snima, pevač ima glavnu ulogu. Nakon toga, krenule su glasine da Lukas snima autobiografsku seriju po knjizi " Ovo sam ja". Navodno, radnja serije biće njegov kompletni život, oca u seriji će glumiti Mima Karadžić, dok će gostujuću ulogu imati Kristina Kija Kockar. Serija će imati 12 epizoda, a snimanje bi trebalo da počne sredinom septembra, prenose mediji.

Foto: TV Pink printscreen

Aca Lukas

Producent serije, Saša Mirković potvrdio je da će serija o Lukasu uskoto početi da se snima:

 Istina je za seriju, još je rano da pričam o glumcima, kasting će biti sredinom avgusta. Ne bih licitirao sa imenima jer se još nisam dogovorio sve sa Acom i Vanjom Bulićem, koji piše scenario - rekao je Mirković.
Spekulacije da će Aca u seriji tumačiti samog sebe počele su kada je on jednom prilikom za medije izjavio da bi njega retko ko mogao da odglumi i da bi on to najbolje uradio.

Ako se uzme u obzir da će se serija snimati po sadržaju knjige, sigurno je da će producenti naći glumce koji će adekvatno predstaviti Lepu Brenu, Sonju, Anu Sević i mnoge druge javne ličnosti o kojima je Aca iskreno pisao u svojoj autobiografiji.

Aca, ipak, nije želeo mnogo da govori o seriji, ali je potvrdio da će se projekat snimati:

- Ne znam još ništa o tome, zatekli ste me. Javićemo vam na vreme ko će koga da glumi - rekao je tajanstveno Lukas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 2 godine

Predlozi naslov serije: Belo Crta Šmrk Muta Narkos....a to već ima....nište... Uvlakač Ušmrkač

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija