• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2021

14:10

IVA GRGURIĆ SE SKINULA GOLA! Pobednica Zadruge 3 zapalila MAŠTU MUŠKARCIMA, sve se VIDI! /FOTO/

Estrada

IVA GRGURIĆ SE SKINULA GOLA! Pobednica Zadruge 3 zapalila MAŠTU MUŠKARCIMA, sve se VIDI! /FOTO/

Podeli vest

Pobednica rijalitja "Zadruge 3" i voditeljka Iva Grgurić oduvek je važila za jednu od najzgodnijih žena u regionu. Svojom novom objavom na Instagramu još jednom je opravdala tu titulu.

Naime, Iva je rasplamsala maštu svojih pratilaca kada je na svom Instagram nalogu postavila fotku na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Ovog puta izabrala je animal print, a njeno zanosno telo, bujne grudi i obla zadnjica dospeli su u prvi plan, na radost njenih pratilaca.

Slike možete pogledati OVDE.

Foto: Printscreen Pink

Iva Grgurić

Kada pomislim da nema dalje ti me, mila devojko, uvek demantuješ", "Savršena. Dobro je Mića rekao - mnoge bi visile na lusteru", "Najzgodnija", "Grmilica zgodna", "Nema ti ravne" samo su neki od komentara koji mogu da se pročitaju ispod ove Grgurićkine vrele objave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija