• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: skandal

06.08.2021

12:32

AFERA TRESE GRAND? Pobednicu ZADRUGE NAMEŠTALI Saši POPOVIĆU - evo šta se dešavalo u Hrvatskoj

Estrada

AFERA TRESE GRAND? Pobednicu ZADRUGE NAMEŠTALI Saši POPOVIĆU - evo šta se dešavalo u Hrvatskoj

Podeli vest

Pre dve godine Saša Popović doveden je u vezu sa pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić, sa kojom se slikao u Opatiji, nakon čega su počele da kruže priče da ga je jurila po gradu i da je po svaku cenu želela da se zbliži s njim

Saša je tada demantovao sve navode u kojima su ga povzivali sa učesnicom rijalitija, te istakao da ju je video samo jednom u životu i to kada je nastala pomenuta fotografija.

Foto: printscreen tvin

Saša Popović

Sada je, navodno, malo je falilo da se Saša Popović ponovo nađe u medijima zbog Ive Grgurić! Naime, zgodna zadrugarka ovog leta boravi u mahom na hrvatskom primorju, a zna se i da direktor ima stan u Opatiji i da je sa Suzanom do kraja avgusta na moru.

- Sale je već imao probleme zbog Ive i Opatije kada je ona tražila da se slika s njim kao vatreni fan, a mediji su to preneli kako im je odgovaralo, pa se tad i te kako digla prašina. Sada je Iva opet na moru u Hrvatskoj i pojedini su se setili te priče kada se slikala sa Popovićem, pa su čak hteli sve da plasiraju u medije.

– Svi znaju i da je Iva u Hrvatskoj negde na moru, a i da je Sale u Opatiji. Naravno dušebriznici su se odmah setili stare afere koja je bila laž i glupost, pa je opet prepričavaju, a hejteri trljaju ruke. Došli su do ideje da sve plasiraju u medije, međutim odustali su od toga.

Foto: Dejan Živančević

Iva Grgurić

- Budući da se moje ime i prezime poslednjih dana vezuje za izvesnu Ivu Grgurić, prinuđen sam da se obratim javnosti i stavim tačku na ovakve i slične insinuacije. Devojku koju mediji danima dovode u vezu sa mnom, te priču nadograđuju do scenarija za film, video sam jednom u životu i to na pet minuta, kada je i nastala zajednička fotografija. Baš kao što se svakodnevno slikam sa ljudima na ulici. Nikada je ni pre, ni posle toga nisam video i to je jedina istina - naveo je Saša Popović u svom saopštenju ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRB IN

pre 2 godine

Немогуће, тако нешто да се деси у "такмичењу" које организују и у коме "пресуђују" највеће моралне громаде из Србије??

NEKO IZ MASE

pre 2 godine

Имали већег скандала од певања оног муџахедина у финалу "гранда"?!

Pitanje

pre 2 godine

Ako je bila sa matorcem invalidom, sto ne bi bila sa Popovicem?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija