• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2021

11:28

ACA LUKAS ŠOKIRA: Imao sam TROJKU sa majkom i ćerkom! Sonja je ZNALA ZA TO! A onda je spomenuo advokaticu...

Estrada

ACA LUKAS ŠOKIRA: Imao sam TROJKU sa majkom i ćerkom! Sonja je ZNALA ZA TO! A onda je spomenuo advokaticu...

Podeli vest

Pevač Aca Lukas ne prestaje da intrigira javnost delovima svoje autobiografije

Nakon brojnih priča o zatvoru, Ceci, bivšim devojkama, Lukas je otkrio i da je često imao grupni seks.

 "Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. 'Gde si' pita neko. 'Na suđenju', odgovorim. 'Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati', čudi se sagovornik. 'Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata', odgovorio sam i spustio slušalicu".

Lukas je otkrio i da je bahanalije pravio u hotelu u Parizu, zbog čega je izbačen.

Foto: Aleksandar Jovanović

Aca Lukas šokira delovima iz knjige

"Svako veče sam priređivao žurke u predsedničkom apartmanu. Alkohol, droga, cigarete i se*s, naravno. Na žurkama su bile žene svih rasa i boja. Dvanaest raspusnih devojaka i četiri muškarca. Pariz pruđa neviđene mogućnosti onima koji mogu da plate ludovanje. Hotel se orio od muzike, galame, cike, vike. Iz hotela su me izbacili zbog cigareta. Kažu zabranjeno pušenje. Našli su najbezbedniji način da ne bi i oni došli pod ozbiljan udar zakonodavstva", napisao je Lukas.

Pošto je izbačen iz jednog hotela Aca se pohvalio da je žurku nastavio u drugom.

"Tamo sam u bahanalije uvlačio i osoblje. Jedna prelepa devojka, koja je nameštala posteljinu, dobila je otkaz jer ju je neko prijavio da je bila na žurci kod ludog Srbina".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KIJA GLUMI ACINU BIVŠU ŽENU SONJU?! Kockareva se bori za ulogu u seriji  "Kafana na Balkanu" o Lukasovom životu
Estrada

KIJA GLUMI ACINU BIVŠU ŽENU SONJU?! Kockareva se bori za ulogu u seriji "Kafana na Balkanu" o Lukasovom životu

Kija Kockar se sa još dve glumice na kastingu bori za ulogu bivše žene Ace Lukasa Sonje Vukasanović u seriji o pevačevom životu "Kafana na Balkanu". Produkcija priželjkuje da se upravo pobednica "Zadruge 1" nađe u serijalu od 12 epizoda zasnovanom na folkerovoj autobiografiji "Ovo sam ja". Lukas će biti narator, dok će njegovog oca dočarati Mima Karadžić

28.07.2021

13:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija