• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Tošić

29.08.2021

09:01

KONAČNO! Kristijan izdao knjigu! Evo kako ju je nazvao!

HIT dodatak/informer

Estrada

KONAČNO! Kristijan izdao knjigu! Evo kako ju je nazvao!

Podeli vest

Kristijan Golubović izdao je svoj prvenac - autobiografska knjiga ugledala svetlost dana

Kristijan Golubović je još ranije najavio da će napisati biografiju. Pored doživljaja iz privatnog života, bivši učesnik rijalitija, otkrio je da će u knjizi ispričati i sve pikantne detalje iz rijalitija u kojima je i sam učestvova.

U knjizi će, koja je sad već završena, otkriti detalje svog odnosa sa Miloradom Ulemekom Legijom, Dušanom Spasojevićem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Andrijom Draškovićem i sve druge tajne srpskog podzemlja. U svojoj autobiografiji neće zaobići ni estradu.

Kristijan se družio s brojnim pevačicama, a sa mnogim od njih je bio u vezi. Odlučio je da o tome piše, ali će neka imena i dalje ostati tajna zato što su one sada udate. Ne želi da im napravi pakao od života, izjavio je jednom prilikom za Informer.

Autobiografiju je nazvao kratko ,,Ja". 

Na svom Instagram profilu jutros je otkrio ,,Uskoro u prodaji...Moj prvenac.Autobiografska..."

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija