• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

02.09.2021

20:26

NAKON SUSRETA SA POPOVIĆEM OVOJ PEVAČICI SE PROMENIO ŽIVOT! Snimila je HIT, a onda je ostala bez NOVCA! Evo kako joj je Saša POMOGAO!

printscreen TV Prva

Estrada

NAKON SUSRETA SA POPOVIĆEM OVOJ PEVAČICI SE PROMENIO ŽIVOT! Snimila je HIT, a onda je ostala bez NOVCA! Evo kako joj je Saša POMOGAO!

Podeli vest

Saša Popović jednom prilikom je otkrio kako je pomogao pevačici Indiri Radić.

Folk pevačica Indira Radić danas može da se pohvali bogatom i dugom karijerom punom hitova.

Sve to možda ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine u kritičnom trenutku nije pomogao niko drugi do estradni majstor, direktor "Grand" produkcije Saša Popović.

Naime, Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa "Južnim vetrom", a zatim i jedan album 1995. godine za "PGP RTS", sa kojeg se izdvojio hit "Srpkinja je mene majka rodila".

Međutim, Indira je nakon velikog uspeha pomenute pesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Saša Popović

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: "Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji "Veče sa Indirom Radić" na "Grand" televiziji 2014. godine.

Indira je u saradnji sa Sašom snimila album na kojem se našao hit "Krug", a onda je nastavila da niže uspehe sve do danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija