• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

04.10.2021

20:26

JELENA GOLUBOVIĆ OTKRILA KAKO JE DOŠLO DO UDESA! Rijaliti zvezda iznela JEZIVE DETALJE, a evo da li joj je pronađen ALKOHOL u krvi!

Estrada

JELENA GOLUBOVIĆ OTKRILA KAKO JE DOŠLO DO UDESA! Rijaliti zvezda iznela JEZIVE DETALJE, a evo da li joj je pronađen ALKOHOL u krvi!

Podeli vest

Jelena Golubović je nedavno doživela saobraćajnu nezgodu kad se vraćala kući sa svog imanja na Avali.

Jelena je naime tom prilikom zakucala u drvo, a potom i u zid kuće pokojnog pevača Rođe Raičevića. Od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u zid još jedne kuće. Nakon dolaska policije napravljen je zapisnik, a Jelena je završila s povredama glave i, kako je i sama potvrdila, nije teško povređena i polako se oporavlja od udesa.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jelena Golubović

– Od osamnaeste godine vozim i ovo mi se nikad nije desilo. Hvala dragom bogu, ostala sam čitava. Doduše, ugruvana sam, ali ovaj dan ću svakako slaviti kao svoj drugi rođendan. Imam povrede glave, još uvek nisam išla na skener, ali ću, naravno, otići da i to proverim – ispričala je Jelena, koja je potom objasnila kako je došlo do udesa.

Zaista ne znam kako se to desilo. Znam samo da sam se zakucala u drvo i da mi je auto leteo i udario u zid kuće. Nakon toga sam bila bez svesti oko 40 minuta, a kad sam došla sebi, odmah sam pozvala svoje prijatelje Ljušu i Tanju sa Avale, koji su došli u roku od pet minuta. Sve se to desilo negde oko četiri sata ujutru, a u međuvremenu je jedan taksista pozvao policiju – priča Golubovićeva i dodaje:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jelena Golubović

 Izmereno mi je 0,0 promila alkohola, a pričinjenu materijalnu štetu naplatiću od osiguranja - otkrila je Jelena Golubović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija