• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

09.10.2021

13:18

ANA NIKOLIĆ IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica UNIŠTILA TRI AUTOMOBILA! Nadležni organi odradili ALKOTEST!

Informer

Estrada

ANA NIKOLIĆ IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica UNIŠTILA TRI AUTOMOBILA! Nadležni organi odradili ALKOTEST!

Podeli vest

Kako pišu mediji, sinoć u dva noću na Voždovcu u Ribničkoj ulici Ana Nikolić izgubila je kontrolu nad vozilom marke "Mercedes" nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil "Škoda fabia" koji je bio parkiran.

Nakon toga Ana je, navodno, nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udara još jedan automobil koji je bio parkiran marke "Suzuki svift". To isto vozilo od siline udara u parkirani automobil marke "Golf".

Foto: Informer

Ana Nikolić

Povređenih lica nije bilo, a alko test je bio 0,00 mg/ml.

Inače, Nikolićeva je nedavno udarila vozilo na parkingu tržnog centra u srpskoj prestonici, pišu mediji.

Foto: printscreen instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Prema tvrdanjama očevidaca Ana Nikolić je izazvala udes u tržnom centru u Beogradu, nakon kojeg je i pobegla. Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na parkingu tržnog centra tvrde da su prepoznali Anu, te da su videli kako je svojim autom udarila drugi i nanela mu štetu, nakon čega je pobegla. Gospođi kojoj je automobil oštećen ostavljena je poruka preko koje je saznala šta se desilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija