• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

19.10.2021

22:46

IMA IZVAJANO TELO! Jovana jeremić otkrila TAJNU DOBROG IZGLEDA: Treniram 10 godina, moje telo je ČELIK! /FOTO/

printscreen instagram/jovanajeremicmilosevic

Estrada

IMA IZVAJANO TELO! Jovana jeremić otkrila TAJNU DOBROG IZGLEDA: Treniram 10 godina, moje telo je ČELIK! /FOTO/

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je sliku na kojoj je pokazala čime se bavi u slobodno vreme.

Ona je pozirala na lopti za pilates u crnim helankama i topu, pa otkrila kako telo dovodi do savršenstva.

- Čist specijalac,10 godina aktivnog treninga aerobika. Moje telo je čelik. Moja snaga volje neuništiva. Večita zelja za borbom. Za tim da pristajem samo da budem najbolja verzija sebe i broj jedan. Toliko volim da treniram. Trening je sastavni deo mog zivota. Volim ljude koji drže do sebe. Koji su zdravi. Lepi. Negovani - napisala je Jovana na Instagramu.

Foto: printscreen instagram

Jovanina objava

Jovana je jednom prilikom otkrila šta misli o svom izgledu.

- Najseksipilnije žene su niske žene. Nemam kompleks što sam mala žena. Visoka sam 163 i imam 52 kilograma i ne bih ništa menjala, ne bih volela da sam viša jer bih onda bila savršena. Onda ne bih imala taj broj frajera koji mi se sada nabacuju. Minijaturna sam ali sam seks bomba - rekla je Jovana jednom prilikom.

Foto: printscreen instagram

Jovana Jeremić pozira

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Da li moze neko strucno.lice da se pozabavi doticnom? Ocekujem da se usred emisije po.ebe sa nekom da bi imala nevidjen šer...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija