• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs/Informer.rs

20.10.2021

19:40

Lazić ne prestaje da šokira! Darko postavio Barbari neprijatno pitanje, ona sve iznenadila odgovorom!

printscreen instagram/barbara.bobak

Estrada

Lazić ne prestaje da šokira! Darko postavio Barbari neprijatno pitanje, ona sve iznenadila odgovorom!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić i Barbara Bobak otuputovali su u Egipat na odmor.

Oni su se javili svojim pratiocima na Instagramu su se sinoć u lajvu. Barbara i Darko sve vreme su čitali poruke, ali Lazićeva devojka je baš želela da izazove pažnju, pa je sama isprovocirala pojedina pitanja. Tako je poručila: "Ajmo neka škakljiva pitanja".

I dok su čitali pitanja i pozdrave, slušali muziku, naišlo je i ono najintrigantije, na koje je folkerova lepša polovina jedva čekala da odgovori.

- Ana ili Marina - glasilo je sledeće pitanje, a Barbara je rekla: "Ana, uvek Ana".

Foto: printscreen instagram

Darko i Barbara

U međuvremenu nizale su se kritike na njihovo ponašanje, s obzirom na to da je Lazić svaki čas u lajvu "naskakao" na Barbaru, pa je u više navrata pao poljubac u usta.

- Imaš dvoje dece, kako se to ponašaš - pisali su mu pratioci, ali su ih i pitali "jesu li nešto uzimali", "da li će on voziti i dalje i pored zabrane"...

Foto: printscreen instagram

Darko i Barbara

Podsetimo, Lazić i njegova verenica Marina Gagić rastali su se nakon što je u javnosti isplivala njegova afera sa Barbarom. Gagićeva je poručila da Darko ne može da viđa dete kada je sa Bobakovom, dok je nova pevačeva devojka pre toga ispričala da ju je Marinin i Darkov sin Aleksej nazvao "mama".

Takođe, neposredno pre nego što je otišao sa Barbarom na put, Darko je imao zakazano suđenje sa Gagićevom, na kome se nije pojavio, a u medijima je objavljena informacija da ga je i Sevićeva tužila za alimentaciju koju nije platio i to u iznosu od 950.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija