• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

09.11.2021

07:50

OTKRIVAMO! OVO JE PLAN LJUBAVNIKA IZ ZADRUGE! Evo šta će Dalila i Car uraditi posle rijalitija - isplivali svi detalji! Honorar će potrošiti na...

Marko Đoković

Estrada

OTKRIVAMO! OVO JE PLAN LJUBAVNIKA IZ ZADRUGE! Evo šta će Dalila i Car uraditi posle rijalitija - isplivali svi detalji! Honorar će potrošiti na...

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car dogovorili su se da posle "Zadruge 5" započnu zajednički život u Beogradu!

Bosanska starleta i momak iz Crikvenice planiraju da od honorara koji zarade u rijalitiju kupe stan u srpskoj prestonici. Osim što će tako obezbediti mesto za život, Dalila je već našla i novi posao - postaće voditeljka Pinka!

Foto: Foto: Marko Đoković

Dalila Dragojević

- Dalila i Car žele da odmah po izlasku iz "Zadruge" počnu da žive zajedno i odlučili su se da to bude u Beogradu. Niti se Dalili vraća u Republiku Srpsku, niti Filipu u Hrvatsku! Ona je svesna da nema šta da traži u kući u selu Šepak gde je živela sa Dejanom, pa je razmišljala gde bi mogla da se preseli. Pošto se prethodnih godina žalila da joj nedostaju izlasci i Beograd, lako je prelomila da to bude upravo srpska prestonica. Filip je odmah pristao! On je ionako celo leto između dve sezone "Zadruge" proveo u Srbiji, pošto ga u Hrvatskoj čeka nekoliko krivičnih prijava, pa smatra da će njih dvoje ovde imati najbolje mogućnosti za život i posao - priča izvor za Informer.

Dalila glava kuće

Prema njegovim rečima, dogovorili su se da zajedno pazare stan od novca koji zarade u rijalitiju.

- Plan im je da odmah počnu da žive pod svojim krovom, a ne da bacaju pare na iznajmljivanje. Čim se završi "Zadruga", krenuće da traže stan da kupe. U svim ovim planovima glavnu reč vodi Dalila - priča naš sagovornik i dodaje da učesnica "Zadruge" već zna čime će se baviti:

- Ona je sa Dejanom često snimala klipove za Jutjub i društvene mreže. Na Pinku su zapazili da to radi dobro, jer je elokventna i "kamera je voli". Najverovatnije će se za početak zaposliti na Red TV, koja je u okviru Pinka, a zatim da pređe da radi novi projekat ružičaste televizije, koji kreće nekoliko meseci posle finala "Zadruge 5".

Ljubavno gnezdo

I sama Dalila je potvrdila da bi volela da ljubavno gnezdo s Filipom svije u Beogradu:

- Ako ostanemo zajedno, volela bih da živimo ovde. Bilo bi lepo da kupimo stan i počnemo neki zajednički posao. Imam i neke planove sa Pinkom, ali to ne bih još da otkrivam... Beograd je metropola, uvek mi prija kad sam ovde. Osim toga, Matora mi je obećala da ćemo da ludujemo po splavovima! Jedva čekam!

Foto: Foto: Marko Đoković

Filip Car

Dejan otvara šiša-bar

Dejan Dragojević, kog je Dalila ostavila zbog Cara, ne želi da se vraća u rodni Veternik jer ne razgovara s porodicom:

- Ostaću da živim u Beogradu. Svi su me odbacili, sam sam i moram da krenem od nule. Od honorara bih voleo da otvorim šiša-bar. To mi je stara želja, nadam se da će se ostvariti.

Dejanova majka Biljana: Dalila je manipulatorka

Dejanova majka Biljana ispričala je da su sin i snajka prekinuli svaki kontakt s njom jer nije pristala da dozidaju sprat na njihovoj porodičnoj kući u Veterniku!

- Ona mi je poslala poruku da više nemam sina i blokirala me. On je bio mlad, a ona prevejana, premazana, manipulatorka... - rekla je Biljana na Pinku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Pitam se samo hoce li Beograd i Srbija primiti ova dva klosara i njega kriminalca i dati im boravisnu dozvolu ? Njega isporuciti Hrvatskoj i to bez razmisljanja !

SvetlanaP

pre 2 godine

Pink je postao sabirni centar za sve ulicare.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija