• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

03.12.2021

22:51

EVO ZBOG ČEGA SMO OBOŽAVALI KSENIJU PAJČIN KOJA BI DANAS NAPUNILA 44 GODINE!

Estrada

EVO ZBOG ČEGA SMO OBOŽAVALI KSENIJU PAJČIN KOJA BI DANAS NAPUNILA 44 GODINE!

Podeli vest

Ksenija se rodila u Beogradu 3. decembra 1977. godine i danas bi napunila 44 godine, a verujemo da bi bez obzira na njih i dalje važila za najpoželjniju ženu u Srbiji čiju muziku bismo i dan danas slušali, samo što bi pesama bilo mnogo više.

Bila je omiljena među mladima i bez njenih pesama ne prođe ni jedna žurka. Ksenija je iz kluba i krenula da biva poznata kao se*s simbol Beograda, jer je karijeru počela kao igračica u diskotekama. Odande je prešla na estradno nebo Srbije, a bez obzira što je bila deo estrade, za nju je respekt imala i "ekipa" sa ulice.

Foto: Public

 

Od svih grupa underground likova, najzaljubljeniji u Kseniju je bio Bane iz grupe 187, koji joj je nakon što je ubijena napisao pesmu "Ja bih pošao za njom".

Takođe, jedan period života je provela u Grčkoj i tad nam je grdno nedostajala, mada svakako ne više nego sad.

Oduvek je važila za jednu od najintrigantnijih javnih ličnosti, a priče iz njenog života punile su stranice žute štampe.

Foto: Informer

 

Njena veza sa Filipom Kapisodom bila je jedan od najskandaloznijih aspekata njenog života i tabloidni mediji su ih pomno pratili. Par je bio na relaciji od ljubavi do mržnje, što je svima bilo savršeno jasno. Ipak, kobni ishod toksičnog odnosa niko nije mogao da nasluti.

Samo 48 sati pre nego što će tragično nastradati, pevačica je gostovala u emisiji "Ništa za sakriti". Pričala je o Filipu i rekla da je u vezi sa njim, posle čega je on ušetao u studio sa cvećem za nju, poljubio je, pa otišao iza kamere.

Foto: Informer

 

Dva dana kasnije, nakon velike svađe koju su imali u njenom stanu zbog ljubomornih ispada Kapisode, Ksenija je ubijena.

Njeno telo pronađeno je u hodniku, a telo Filipa Kapisode u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Sve je ukazivalo na to da je Kapisoda ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta.

Foto: youtube printscreen/RTV Pink Official

 

Njih dvoje su osećali potrebu da budu neprestano zajedno, a kada to nije bio slučaj, dolazilo je do nervoze, tenzije i velikih svađa. Nakon brojnih raskida i pomirenja, oni su počeli da žive zajedno u njenom stanu u Beogradu. Ali, ta ljubav je bila fatalna i nažalost se okončala velikom tragedijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija