• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

14.12.2021

18:01

DOTAKAO DNO ŽIVOTA! Dejan MOLIO Dalilu da se NE POMIRI sa Carem, ona se SLOMILA! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Estrada

DOTAKAO DNO ŽIVOTA! Dejan MOLIO Dalilu da se NE POMIRI sa Carem, ona se SLOMILA! (VIDEO)

Podeli vest

Došlo je vreme da zadrugari održe još jedan porodični sastanak, a Lepi Mića prvi se javio za reč:

- Žao mi je što ovde nema Maje i Cara, oni su upravo i akteri svih priča o kojima treba da se polemiše. Ovo nepoštovanje ljudi koji jedu, je*u i spavaju, toga još nije bilo. Ja sam sinoć izašao za Dejanom da ga pitam u čemu je problem, a on je rekao da nije imao priliku da kaže sve što ima, ja mu sad dajem priliku da to uradi. Dejane, ustani - rekao je Mića.

Foto: Printscreen You Tube

Lepi Mića

- Ne mogu bez voditelja. Previše žamora je bilo za crnim stolom, od moje iskrenosti se pravi neiskrenost, a od nečije šale se pravi kosmička ljubav, to me je isprovociralo. Od laži se pravi nešto veliko, čulo se nešto što nije trebalo da se čuje. Sastavilo me je sve, svi su nešto osuđivali moj odnos sa Dalilom, a niko se nije našao u takvoj situaciji. Bitno je kakva slika izlazi, ne može da se tumači moje prilaženje Dalili na hiljadu načina, a ono što je Filip njoj rekao da se pravda - govorio je Dejan.

- Izgleda kao da si se uplašio da se opet ne pomire - dobacio je Karić.

- To nije na meni, Car je dobio i podršku Marka Đedovića, da bi se na kraju ispostavilo da je on lažov, pošto ga je Filip demantovao. Car je mene krenuo da podbada još više onda kad smo Dalila i ja imali prvi razgovor i kontakt, verovatno ga je to zabolelo. Osećam potrebu da joj priđem kad vidim da je tužna, opet se od toga pravi da je neka laž i neiskrenost. Treba da bude svesna da ne treba da bude nasankana, da on sve radi smišljeno. Do našeg pomirenja neće doći sigurno - rekao je Dragojević.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- Da li bi Dalila bila nasankana da se vrati tebi? - pitao je Đedović.

- Ne, ja ne želim da mi se Dalila vrati, niti ona može da bude nasankana, ja ne želim da nju nasankam. Nju je povredila osoba zbog koje je demolirana, smatram da je tamo ozbiljna sanka, kod mene može samo sklisko da bude, mi imamo samo normalnu komunikaciju, tako i treba da bude. Ne želim da propada sve dublje i dublje, a prva Irma bi najviše volela da se Dalila i Filip pomire. Žao mi je da je neko drugi gura u tu vatru - odgovorio je Dejan.

- Bolest - prokomentarisao je Karić.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Da li misliš da je Dalila životno uništena, a ti emotivno? Ti ći se iz emotivne propasti izvući, da li će se izvući ona? - ispitivao ga je Đedović, a Dalila je plakala.

- Ona od strane mene nije bila prinuđena da ode u taj neki drugi odnos - pravdao se Dejan.

- Dalili je sinoć bilo teško, kada su je Filip i Dejan tretirali kao lopticu - rekao je Karić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isabella

pre 2 godine

Bok, ovdje sam da širim ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bila sam izbezumljena kada me je ljubav ostavila zbog druge djevojke prošlog mjeseca, ali kada sam našla prijatelja koji me upoznao s doktorom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je muž napustio i kako sam trebala dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došla na pravo mjesto da ću bez ikakvih nuspojava ostvariti želju svog srca. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim do sada i sljedeći tjedan nakon što me ljubav pozvala da se molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju željenu tvrtku morao sam raditi kao supervizor. Toliko sam sretan i prezadovoljan da cijelom svijetu moram reći kako mi dr. Alaba pomaže da moje srce poželi. Dr Alaba je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć kontaktirajte dr. Alabu na sljedeću email adresu:dralaba3000@gmail.com ili ga možete kontaktirati putem whatsappa i vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744 želim vam sve najbolje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija