• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2021

23:30

ZAŠTO NIJE UTVRĐENO KO JE TO URADIO MOM DETETU?! Lepa Brena očajna, zbog ovoga je unajmila OBEZBEĐENJE!

Novak Đurović

Estrada

ZAŠTO NIJE UTVRĐENO KO JE TO URADIO MOM DETETU?! Lepa Brena očajna, zbog ovoga je unajmila OBEZBEĐENJE!

Podeli vest

Poznata pevačica Lepa Brena retko govori o otmici sina Stefana. Međutim, ono što joj najviše smeta je što ni posle 21 godinu taj mračni događaj nije rasvetljen

epa Brena i Boba Živojinović su 28. novembra 2000. uspeli da vrate sina iz kandži otmičara i odmah sutradan su otišli u inostranstvo, pokušavajući da koliko-toliko zaleče posledice trauma.

Foto: Zoran Sinko

 

Brena je, kao i njen sin, retko pričala o tim danima u javnosti, ali u izjavama na tu temu uvek je isticala to da je ogorčena što Stefanovi otmičari nikad nisu privedeni pravdi.

- Sve druge otmice su razotkrivene, samo nije utvrđeno ko je to uradio mom detetu! Nakon toga više se ničega ne plašim. Naravno da danas imam obezbeđenje, to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali tačno znaju šta treba da rade. Taj užasan događaj zauvek je ostavio trag na našim dušama, suštinski ih promenivši. Otkad su mi oteli sina, više mi ništa materijalno nema značaj. Nije mi važno ništa što može da se kupi novcem - istakla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 2 godine

Koji licemeri!!!!oni nikada nisu ni prijavili policiji otmicu nego sakupili pare i dali?!!!!a sada država kriva za nesto....

Pik

pre 2 godine

Ako ti nije vazno nista materijalno, zasto ne poklonis koji euro u dom za nezbrinutu decu kao Zeljko Mitrovic ? I to su deca a ne samo tvoja. Samo bezveze pricas a na delu si nula. Fuj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija