• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.Todorović

20.12.2021

19:57

ELMA SINANOVIĆ HOSPITALIZOVANA! Pevačici pozlilo pred nastup - OBEZBEĐENJE je drži, jedva stoji na nogama! (FOTO+VIDEO)

Dejan Živančević

Estrada

ELMA SINANOVIĆ HOSPITALIZOVANA! Pevačici pozlilo pred nastup - OBEZBEĐENJE je drži, jedva stoji na nogama! (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Pevačici Elmi Sinanović pozlilo je pre dva dana pred nastup, te je ona progovorila zašto je hitno hospitalizovana!

Pevačica Elma Sinanović hitno je hospitalizovana u subotu 18. decembra zbog njenog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Naime, popularna pevačica održala je koncert na Jahorini, gde su se okupile mnoge poznate ličnosti, no, tom prilikom se Elmi zdravstveno stanje pogoršalo, zbog čega je bila uplašena, jer se do tog trenutka osećala potpuno zdravo. Elma je za portal Informer.rs otkrila šta se zapravo desilo i zbog čega je došlo do toga da završi na infuziji.

- Malo sam se razbolela, pa sam morala infuziju da primim. Nije ništa ozbiljno, bila je neka mučnina, šta ja znam. Nisam stigla ni da se presvučem, ponela sam haljinu, ali nisam stigla zbog infuzije i svega. Krenulo je još dok sam bila u Beogradu - govori Elma za portal Informer.rs

Na konstataciju da ju je infuzija vratila u život, atraktivna pevačica se složila sa tim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija