• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

26.12.2021

20:48

OGLASILA SE ZVEZDANA JOVANOVIĆ POPOVIĆ Ovo je imala da kaže posle prozivki Jovane Jeremić

printscreen

Estrada

OGLASILA SE ZVEZDANA JOVANOVIĆ POPOVIĆ Ovo je imala da kaže posle prozivki Jovane Jeremić

Podeli vest

Portparolka EPS-a i bivša voditeljka Zvezdana Jovanović Popović oglasila se nakon skandala koji je Jovana Jeremić izazvala juče uživo u Jutarnjem progamu.

Jeremićeva je poludela jer joj Zvezdana, kao portparolka EPS-a nije obezbedila sagovornika za emisiju, pa je javno isprozivala pred milionima gledalaca.

Foto: printscreen

Kada smo mi danas pozvali Zvezdanu da je pitamo šta misli o Jovaninim prozivkama kratko je rekla:

- Ako nije nešto u vezi sa poslom, ne bih odgovarala, jer je nedelja. Neradan je dan - kada smo joj objasnili zbog čega je zovemo i zamolili je da prokomentariše Jovanine prozivke poručila je:

- Ne, stvarno ne znam o čemu se radi - rekla je kroz smeh. 

Inače, Jovana Jeremić je ovako oplela po Zvezdani, koju je kao portparolku EPS-a okrivila za nemar na poslu:

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

- Oni su u obavezi da obezbede sagovornika novinaru, a ne da piju kafu i odmaraju, pa ako ga nađem...Šta Jovana Jeremić, ko nju smatra za ozbiljno...Smatra! Narod Srbije koji meni svakog vikenda poklanja poverenje više nego bilo kome i u skadu sa tim hoću da imam sagovornika kad te okrenem. Ne budem li imala u budućnosti javno ću iznositi imena i prezimena ko svoj posao ne radi kako treba. Ako treba, lično kod predsednika! Jer tome mora da se stane na put! Ona prima platu za to - poručila je Jovana.

Pogledajte snimak na kom Jovana preti bivšoj koleginici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija