• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Saša Kostić

01.01.2022

22:01

SOFIJA MILOŠEVIĆ O SVADBI, DECI, PRAZNICIMA Ekskluzivni snimci i editorijal manekenke i fudbalera

Informer

Estrada

SOFIJA MILOŠEVIĆ O SVADBI, DECI, PRAZNICIMA Ekskluzivni snimci i editorijal manekenke i fudbalera

Podeli vest

Sofija Milošević (31) i Luka Jović (24) planiraju veliku porodicu! Manekenka, koja s fudbalerom čeka drugog sina, u ekskluzivnom intervjuu za Informer priča da se tu neće zaustaviti.

Manekenka priznaje da i ona i njen partner teže ka velikoj porodici.

- Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Ima sina iz prvog braka, pa će ukupno imati petoro dece! Što se mene tiče, volela bih da se zaustavimo na troje dece jer mi je to dovoljno, ali on voli veliku porodicu. Raduje se sinovima, hoće da ih gleda kako se igraju i odrastaju zajedno, a u stvari želi da se igra s njima! To je glavni razlog što voli mušku decu. Volela bih da pored dva sina dobijemo i jednu devojčicu, a on bi voleo tri dečaka i devojčicu! - priča Sofija za Informer.

Foto: Informer

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom

Manekenka, koja je u šestom mesecu trudnoće, kaže da još nisu izabrali ime za dečaka koji na svet stiže na proleće:
- Imena koja se meni sviđaju, Luki se ne dopadaju i obrnuto. Njegovi i moji roditelji često nas zovu i daju nam predloge, ali još nemamo konačan izbor.
 

Vreme promena


Lukin i Sofijin prvi sin Aleksej je pre tri meseca napunio godinu dana. Manekenka priča da im se život drastično promenio otkad su postali roditelji.
- Pre nego što je Aleksej ušao u naše živote, živeli smo skroz drugačije. Izlazili smo i putovali kad god je Luka imao slobodne dane. Sada je sve podređeno Alekseju. Njegove potrebe smo stavili ispred naših, dok malo ne poraste. Bitno nam je da ima srećno i bezbrižno detinjstvo - kaže Sofija i dodaje da mali Aleksej već pokazuje afinitete prema sportu:

Foto: Informer

Luka Jović sa sinom

- Od svih igračaka najviše ga zanima lopta. Ispred kuće u Madridu imamo fudbalsku, tenisku i košarkašku loptu i on se igra sa svim. Luka i ja često u šali kažemo da će se baviti onim sportom u zavisnosti od lopte kojom se najviše igra. Luka bi voleo da se Aleksej bavi tenisom, jer obožava taj sport. U slobodno vreme i kada smo na odmoru, Luka često igra tenis.


Zdravlje najbitnije


Sofija, Luka i Aleksej će Novu godinu i Božić provesti kod kuće, a želje su im skromne.
- Novu godinu i Božić ćemo proslaviti u porodičnoj atmosferi. Aleksej ide da spava već oko devet, a Luka i ja ćemo pogledati neki novogodišnji film i tako dočekati Novu godinu. U 2022. želim zdravlje i sreću i to mi je najbitnije. To želim i svim vašim čitaocima! - završava priču lepa manekenka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

To dvoje bi zaista trebalo da imaju mnogo, mnogo dece. Toliko su lepi (nadam se in ona u prirodnom izdanju), talentovani sportista. Dete je kao da je nacrtano, prelepa familija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija