• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

12.01.2022

13:14

OGNJEN AMIDŽIĆ SE UGOJIO Zbog sladoleda sam nabacio čak 12 kila!

Estrada

OGNJEN AMIDŽIĆ SE UGOJIO Zbog sladoleda sam nabacio čak 12 kila!

Podeli vest

Ognjen Amidžić kaže da se zbog sladoleda i "nutele" ugojio 12 kilograma!

Voditelj i autor popularnog "Amidži šoua" priznaje da je jedva uspeo da se reši svog najvećeg poroka - slatkiša.

- Najviše sam se ugojio zbog "nutele" i sladoleda. Svemu mogu da odolim, ali kada vidim te dve poslastice, nastaju problemi. Ne mogu da se obuzdam - priča Ognjen.

Foto: Printscreen You Tube

Ognjen Amidžić

Ovo jede Ognjen

DORUČAK:

Omlet sa povrćem

UŽINA:
Voće sa malo badema

RUČAK:
Biftek

UŽINA:
Jogurt sa mlevenim lanom

VEČERA:
Salata s tunjevinom

TRIK SAVET:
Desi mi se da nekada prekršim režim ishrane, ali nikada ne preterujem

Voditelju nije uvek bilo lako da smrša i održi kilažu, ali kada je preležao kovid-19, odlučio je da iz korena promeni život.
- U poslednje dve decenije često mi se dešavalo da nabacim kilograme, pa sam onda stalno isprobavao raznorazne ishrane za korigovanje težine. Shvatio sam da moram nešto da preduzmem kako bih sprečio ozbiljnije posledice po zdravlje. Kada sam prošle godine preležao koronu, odlučio sam da se zaista posvetim izgledu, ali pre svega da povedem računa o zdravlju. Uz pomoć nutricionistkinje redukovao sam obroke i to mi je baš pomoglo - kaže Amidžić, koji je iz ishrane izbacio sve nezdrave namirnice:

- Moja ishrana sada se sastoji od mesa, ribe, salata, žitarica, potaža... Pored doručka, ručka i večere imam i dve užine. Desi mi se da nekada prekršim režim ishrane jer nisam pobornik rigoroznih dijeta. Moji najbliži se često šale kada izađemo na večeru, pa me pitaju: "Da li ćemo pojesti nešto slatko?" Testiraju moju ljubav prema slatkišima.

Pored zdrave ishrane, Amidžić redovno trenira, ali zbog korone izbegava odlaske u teretanu:
- Vežbam kod kuće. Uglavnom radim sklekove, čučnjeve, istezanje... U teretanu ne idem dok se ne sredi ova situacija s pandemijom. Nakon preležanog virusa izuzetno vodim računa o tome gde idem i izbegavam prostor gde ima puno ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Ko je taj Amidzic cime on bavi ako se ugojio to drzavni problem .Svasta mediji objavljuju da se smuci zivit

Milojko

pre 2 godine

eto vidis a srpski narod u narodnoj kuhinji nemaju sladoled i nutele .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17