• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.01.2022

14:28

IMALA JE SAMO 16 GODINA Ovo je supruga Dina Merlina, zbog nje je počeo da se bavi muzikom!

Youtube printscreeen

Estrada

IMALA JE SAMO 16 GODINA Ovo je supruga Dina Merlina, zbog nje je počeo da se bavi muzikom!

Podeli vest

Popularni čarobnjak veoma retko govori o svojoj porodici, a jednom prilikom je priznao kako je upoznao suprugu Amelu.

Dino Merlin suprugu Amelu krije od "očiju javnosti", a jednom prilikom je priznao da su bili maloletni kada su započeli vezu.

Foto: Printscreen You Tube

Dino Merlin

Amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu i imala i ptičijeg mleka.

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću.

Kaže da nikada neće zaboraviti trenutak kad se posle prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

- Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, doneo sam 100 maraka” - rekao je Dino, a prenosi "Ekskluziva.ba"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kris

pre 2 godine

kako vas nije sramota da ovog sarajevskog narkodilera anomalije izmetebegovica koji je pozivao i organizovao ubijanje srpske dece reklamirate u novinama kao nekog postenog gradjanina , On je dokazano ljudsko smece zlocinacko nacisticko islamsko , on i alijini narkodileri iz carsije treba da leze u Hagu umesto Mladica i Karadzica .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija