• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

13.01.2022

07:00

OTVORIO SE! MANEKENKA UŽIVA U VRHUNSKOM LUKSUZU! Luka častio trudnu Sofiju odmorom od 14.000 evra!

Informer

Estrada

OTVORIO SE! MANEKENKA UŽIVA U VRHUNSKOM LUKSUZU! Luka častio trudnu Sofiju odmorom od 14.000 evra!

Podeli vest

Luka Jović častio je trudnu Sofiju Milošević luksuznim odmorom u Dubaiju.

Fudbaler Real Madrida platio je 14.000 evra kako bi manekenka i njihov sin Aleksej uživali na ovoj egzotičnoj destinaciji!

- Dogovorili su se da posle Nove godine zajedno otputuju u Dubai. Međutim, kad je Luka saznao da će njegov klub 12. januara igrati utakmicu protiv Barselone u Rijadu, odustao je od puta. Pošto je Sofiji obećao odmor u tom periodu, nije želeo da ostane sama u Madridu, pa je častio nju i sina sa sedam dana u Dubaiju - priča za Informer izvor blizak poznatom bračnom paru.

Foto: Peđa Milosavljević

Sofija Milošević

Slavni fudbaler nije štedeo pare da usreći lepšu polovinu koja je u šestom mesecu trudnoće!

- Rekao joj je da izabere koji god želi hotel i da ne gleda cene! Odlučila se za"For sizons", koji se nalazi na poznatoj plaži Džumeira i u kom noć u luks apartmanu košta 2.000 evra, pa je Luku olakšala za čak 14.000 evra. Smeštaj u koji je stigla u ponedeljak ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečiju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen - priča naš izvor.

Jović zbog posla nije mogao da otputuje sa Sofijom i Aleksejom, ali je manekenka ipak sebi našla društvo, pa je na odmor povela brata Stefana i prijateljicu Slađu.

- Zbog situacije sa koronom, ne viđa se dovoljno s ljudima koje voli. Zato ih je pozvala da krenu s njom i sinom kako bi konačno bili zajedno, ali i da bi joj pomogli oko dečaka. Luka je srećan što su sa njom ljudi koje voli, kad već on nije mogao da bude, iako je silno želeo - priča naš izvor i otkriva kako manekenka provodi vreme u Dubaiju:

Svadbu odložili
za dogodine

Sofija i Luka odložili su svadbu za narednu godinu:

- Planirali smo venčanje na proleće, ali bi to bilo komplikovano zbog mog porođaja, koji će biti baš u tom periodu. S obzirom na to da ću da dojim, bilo bi mi nezgodno da stalno skidam venčanicu. Alekseja sam dojila i po 30 puta dnevno, a tako će sigurno biti i sa drugim sinom. Zbog toga svadbu ostavljamo za proleće ili jesen 2023. godine.

- Čim ustanu, doručkuju i idu na plažu, na kojoj su veći deo dana. Sofija ja aktivna trudnica, pa stigne da ode i u šoping, a najviše kupuje šminku poznatih svetskih brendova. Pošto Aleksej ima samo godinu dana, odmah posle večere odlaze u apartman i već oko devet časova idu na spavanje.

 

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

Luka i Sofija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija