• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.01.2022

10:25

DANAS BI SLAVIO Porodica Marinka Rokvića očajna, obeležavaju njegov rođenan i godišnjicu braka bez pevača!

Estrada

DANAS BI SLAVIO Porodica Marinka Rokvića očajna, obeležavaju njegov rođenan i godišnjicu braka bez pevača!

Podeli vest

Legendarni pevač danas bi slavio, ali ga je smrt u tome sprečila

Marinko Rokvić na današnji dan napunio bi 68. godina, ali i 37. godina braka sa supruigom Slavicom. članovi njegove porodice tužni su, a sin nikola oglasio se i priznao koliko mu otac nedostaje:

Foto: printscreen instagram

Danas bi im bilo 37 godina braka... Slavica i Marinko

- Junače moj, danas bi napunio 68 godina i proslavio 37 godina braka sa tvojom Slavicom! Nedostaje mi tvoj glas, da te čujem, da mi kažeš ”Šine šokole tatin” ili “majkane moj, gde si mi ti”. Nedostaješ…- poručio je Nikola.

Foto: Instagram/printscreen

Osim nikoloe, oglasio se i njegov brat Marko koji je objavio video sa pokojnim ocem:

- Ništa više, nikada, isto biti neće! Tebe meni nema, a nama zauvek ostaješ. Volim te, Mare moj- napisao je Marko na Instagramu uz video sa ocem.

Marinko je preminuo 6. novembra nakon borbe sa teškom bolešću, karcinomom pankreasa, a supruga Slavica do poslednjeg trenutka je bila u njega.Sahranjen je na Novom Bežanijskom groblju, a istog dana održana je i komemoracija u Kamernoj sali Radio Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17