• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

28.01.2022

13:38

SVE ŠTO LETI ZARADE ZIMI POTROŠE NA LUKSUZNA PUTOVANJA! Poznati se baškare na najskupljim lokacijama na svetu, a evo koliko para daju na jedno letovanje!

Estrada

SVE ŠTO LETI ZARADE ZIMI POTROŠE NA LUKSUZNA PUTOVANJA! Poznati se baškare na najskupljim lokacijama na svetu, a evo koliko para daju na jedno letovanje!

Podeli vest

Sve je više postao trend da javne ličnosti koriste zimu kako bi napustili Srbiju i posetili neku od napopularnijih turstičkih odmarališta na svetu.

Kako je letnja sezona za njih radna, oni skoro svake zime koriste su hladne dane kako bi odputovali u toplije krajeve. 

Foto: Pixabay

Dara Bubamara poznata je po tome što voli da se baškari, pa često odlazi na more i po nekoliko puta godišnje. Od Zanzibara preko Dubaia do Maldiva pevačica voli da troši novac na luksuzna putovanja. Dara je više puta isticala da su na nju Maldivi ostavili najjači utisak, te je sa te destinaceije objavila najviše fotografija na društvenoj mreži Instagram. Za jedno letovanje pevačica odvoji i po nekoliko desetina hiljada evra, a sudeći po tome da pevačica ode i na tri letovanja u toku meseca, zasigurno joj novac nije problem. 

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Ovaj raj na zemlji, popsetila je i "srpska majka" Svetlana Ceca Ražnatović koja je na pauzi tokom snimanja "Zvezda Granda" odlučila da se odmori i napuni baterije baš na Maldivima. Pevačica je otkrila da sprema veliko iznenađenje za svoje fanove, a o čemu se zapravo radi čitajte više u nastavku teksta na ovom KLIKU. Ceca nije štedela na izbor rizorta u kom se odmara, te je za ovo putovanje izdvojila čak 12.000 evra po osobi.  

Foto: Instagram

Pevačica Lepa Brena tokom zimsih dana svake godine sa porodicom ode na neku egzotičnu destinaciju. Živojinovići su do sada posetili Francusku, Italiju, Hrvatsku, a tradicionalno odlaze na Tajland svake godine.  

Foto: printscreen

Iako je Ceca na Maldivima, njena ćerka Anastasija se ipak opdlučila za Ujedinjene Arapske Emirate, tačnije u Dubai. Ova luksuzna destinacija je vrlo popularna među našim javnim ličnostima, te smo tamo mogli videti Katarinu Grujić, Đanija, Acu Pejović, Jelenu Kostov, Mc Stojana i mnoge druge pevače i pevačice. 

Foto: Instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

a posle traze kad zagusti drzavo pomozi oce nacionalnu penziju onaj ko je zasluzan daj mu ordena a penzija se zarađuje upkatom u fond

Ako i treba N

pre 2 godine

ako, da ne kazem glp narode. Samo ti idi na koncerte ovih osoba, kupujte njihove ploce, kasete, DVD, CD, punite im dzakove parama, kojima oni kupuju vile po Floridi, preskupe automobile, stanove i vile po Beogradu i odatle vam se bezobrazno smeju, hvale svojim luksuzom, a vi kukajte na vlast kako nemate ‘leba da jedete. Vidi se koliko je benzin skup u Srbiji, ne moze se preci ulica od uvezenih skupih automobila, puse se skupe cigarete, nose se ajfoni od 1000 evra, patike od 200, dostava hrane na prag, cveta i tako redom. Samo kukaj narode i divi se ovim osobama, koje ne placaju porez na kes pare koje zaradjuju, iznosi iz Srbije, a drzava to mirno gleda, a i ona im aplaudira.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija