• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.01.2022

15:45

BRENINA SNAJKA POKAZALA NOVOG DEČKA! Ništa od pomirenja s Viktorom, ovo joj je novi FRAJER!

printscreen

Estrada

BRENINA SNAJKA POKAZALA NOVOG DEČKA! Ništa od pomirenja s Viktorom, ovo joj je novi FRAJER!

Podeli vest

Bivša i potencijalna snajka Lepe Brene definitivno je stavila tačku na priču s njenim sinom

Sandra Miljaković dva puta je spašavala vezu sa Viktorom Živojinovićem koji je jednom priliko najavio i veridbu s njom. Međutim, nakon raskida i ponovnog pomirenje, definitivno su okončali romansu.

Foto: printscreen instagram/sandramiljakovic

A ona je na Instagramu sada objavila fotografije sa novim dečkom i na slikama se vidi koliko su zaljubljeni.

Foto: Instagram/printscreen

I dok su svi mislili da će Viktor odvesti Sandru pred oltar, s obzirom na to da su i živeli zajedno, to se ipak nije dogodilo. Podsetimo, njen otac je tada ispričao da su veoma zadovoljni potencijalnim zetom.

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali, jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje - ispričao je njen otac.

Naime, Sandra se tokom trajanja vanrednog stanje navodno preselila vilu Živojinovića na Bežanijskoj kosi, međutim njen otac tvrdi da to još uvek nije zvanično, te da i dalje plaća svoj stan.

- I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - kaže Zvezdan.

A dok je sandra sa fotografom Nemanjom Novakovićem, Viktor je izgleda sreću pronašao pored pevačice Lene Čolak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija