• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2022

11:54

OVE POZNATE DAME SU SE BORILE S KANCEROM I DOBILE BITKU! I dalje posećuju lekare i kontrolišu svoje zdravlje, ali su najgore prevazišle!

printscreen

Estrada

OVE POZNATE DAME SU SE BORILE S KANCEROM I DOBILE BITKU! I dalje posećuju lekare i kontrolišu svoje zdravlje, ali su najgore prevazišle!

Podeli vest

Ove poznate dame su se borile sa opakom bolešću i uspele da sačuvaju svoj život

Suočavanje s realnošću i borba za život, pojedinim damama sa javne scene je promenila pogled na sve, a opaka bolest s kojom su se susrele je pobeđena u prvoj rundi. Mnoge od poznatih žena koje su se susrele sa nekim oblikom kancera i dalje ne žele da kažu da su pobedile, ali je nagore iza njih. Među onima koje su vodile tešku borbu i uspele sebi da spasu život su:

Mira Škorić

Ona je čak četiri puta operisala kancer, i lavovski se borila tokom oporavka. Pevačica je sve izdržala iako je bolest drastično uticala na nju i njenu porodicu.

- Iskreno da vam kažem – ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti. Najviše mrzim rečenicu ja sam pobedio rak, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo - navodi Mira.

Foto: Novak Đurović

Mira Škorić

 

 

 

 

 

Verica Šerifović 

Foto: Privatna arhiva

Verici je dijagnostikovan karcinom dojke. Lekari su na redovnom pregledu otkrili maligne promene zbog kojih je hitno imala hiruršku intervenciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. 

Tina Ivanović 

Foto: printscreen instagram/tina_ivanovic_official

Pevačica je na rutinskoj lekarskoj kontroli saznala da ima tumor dojke i da su joj šanse da preživi male! Ali se ona izborila sa tom bolešću i sada je sve u redu sa njom.

- Želela bih da poručim svim ljudima koji imaju tu bolest da se drže, da budu jaki. Redovne kontrole su važne, na svakih šest meseci, jer kada se nešto rano otkrije to može i da se spreči i da se izleči. Ja sam redovna na svakih šest meseci, ja sam redovan pacijent i odgovorna sam što se toga tiče, redocno vadim krv i redovno kontrolišem grudi. Treba voditi računa prvenstveno o sebi, pa tek onda o drugima - rekla je pevačica.

Slađana Trajković 

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Đanijeva supruga

Supruzi poznatog pevaša Radiše Trajkovića Đanija je dijagnostifikovan rak bubrega, te su lekari odlučili odmah da je operišu. Operacija je trajala više od tri sata, i uspešno je obavljena. Kako saznajemo ona se sada oporavlja.

Nada Obrić

Foto: TV Pink printscreen

Pevačica se čak četiri puta susrela sa ovom bolešću, i išla na nekoliko operacija. Ona je uspela da pobedi ovu bolest, verom u sebe i jakom borbom sa svim problemima koje je imala.

Suzana Petričević 

Foto: instagram/suzanapetricevic

Glumica je otklrila koliko je koliko je, zapravo,  jaka kada se suočila sa zastrašujućom dijagnozom, karcinom dojke. Borba u kojoj je izašla kao pobednik promenila je njen odnos prema životu.

- Operisana sam 15. novembra, urađena mi je potedna operacija dojke i limfnog čvora ispod pazuha. Nikada neću zaboraviti trenutak kada mi je posle buđenja lekar saopštio da su mi limfni čvorovi čisti, ali da ipak moramo da sačekamo histopatologiju. Njegova prognoza ipak je bila poztiivna. Tih 15 dana čekanja bili su mi najduži u životu- kazala je tada Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija