• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

07.02.2022

23:52

TANJA SAVIĆ MORA DA SE OPROSTI OD SINOVA! Pevačica tek što je dobila bitku za decu, sada mora da ih napusti!

ATAIMAGES

Estrada

TANJA SAVIĆ MORA DA SE OPROSTI OD SINOVA! Pevačica tek što je dobila bitku za decu, sada mora da ih napusti!

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić se sprema za turneju u Americi, zbog čega je posebno uzbuđena jer tamo nije bila 11 godina.

Tanja je otkrila da će joj teško pasti razdvojenost od dece, Maksima i Đorđa, ali se potrudila da im ništa ne nedostaje dok je ona odsutna.

Foto: ATA Images

- Jako sam srećna što ću otići u Ameriku i što ću posle više od decenije obići Las Vegas i Čikago. Tamo imam dosta bliskih prijatelja, kao i poznanika u ostalim gradovima, pa se nadam da ću se sa njima družiti na svojim nastupima. Jedva čekam da ih sve ponovo vidim - rekla je Tanja za medije i dodala...

Foto: ATAIMAGES

- Od kako su deca sa mnom, ovo je prvi put da se razdvajamo na malo duži vremenski period. Ipak, ja sam organizovala sve kako oni ne bi osetili moje odsustvo. Tu su moja sestra i moji roditelji, tako da ih ostavljam u sigurnim rukama. Ništa im neće faliti, a i ja ću se vratiti nakon dve nedelje. Sva sreća pa danas imamo savremene metode komunikacije pa ćemo se čuti i gledati putem kamere na našim telefonima svakoga dana - istakla je Savićeva.

Foto: printscreen RTV Pink

Kada je posao u pitanju, pevačica kaže da je vrlo zadovoljna i nastupima u našoj zemlji.

- Gde god da sam pevala, bilo je puno i mogu da se pohvalim predivnom komunikacijom sa mojom publikom. Presrećna sam svojom karijerom trenutno - istakla je pevačica.

Foto: printscreen

Podsetimo, Tanja Savić do nedavno nije mogla da viđa svoje sinove, jer su bili u Australiji kod njenog supruga Dušana Jovančevića, a potom teške borbe, uspela je da ih dovede u Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija