• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

10.02.2022

11:24

DA LI PREPOZNAJTE DEVOJČICU SA SLIKE? Bila je najzapaženija "Zvezda Granda", a danas je veliko ime estrade!

printscreen

Estrada

DA LI PREPOZNAJTE DEVOJČICU SA SLIKE? Bila je najzapaženija "Zvezda Granda", a danas je veliko ime estrade!

Podeli vest

Danas je jedan od najpopularnijih mladih pevačica, a javnostu ju je upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda". Iza sebe ima već tri albuma, dok njene hitove mlađe generacije znaju napamet.

Ona pomera granice svojom muzikom, a njeni spotovi su uvek ispred vremena.

Zbog singla "Seksi senjorita", dobila nadimak po kojem je i danas oslovljavaju.

Foto: printscreen

Ukoliko niste prepoznali ko je devojčica na slici, reč je o Milici Pavlović.

Podsetimo, poslednjih dana svi pričaju o incidentu koji se dogodio na nastupu Milice Pavlović.

Foto: Novak Djurović

Naime, Internetom je kružio snimak na kom se vidi kako ona otima dečku iz publike telefon i baca ga, a na kraju se ispostavilo da je to učinila jer je on pokušavao da joj stavi telefon ispod suknje i snima je.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje . Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid se***lnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu.

- Devojke glavu gore, suprostavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gde im je mesto. To što smo nežniji po ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje - napisala je Milica Pavlović u svom saopštenju za javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija