• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

11.02.2022

15:20

OVO JE NJEN NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU! Nataša Bekvalac podržala Saru Jo - Evo o čemu je reč!

printscreen

Estrada

OVO JE NJEN NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU! Nataša Bekvalac podržala Saru Jo - Evo o čemu je reč!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bevalac učnila je lep gest.

Nataša Bekvalac, otkrila je da joj se nešto jako lepo desilo u protekla dva dana na privatnom planu, a potom se nadovezala na Evroviziju i pesmu Sare Jovanović koja joj se baš svidela.

Foto: Prntscreen

- Uspela sam da sakrijem svoje najveće tajne. Sve one koje ste mislili da ste otkrili, meni nisu važne. Moram da vam kažem da su juče i prekjuče su bili moja dva najsrećnija dana u životu, nažalost još uvek ne mogu da vam kažem šta je u pitanju. Nije vezano za posao, vezano je za nešto jako prelepo, intimno i privatno - rekla je pevačica.

Pevačica se dotakla i pesme Sare Jovanović "Muškarčina" i istakla da je se baš dopada.

- Na prvo slušanje sam bila iznenađena i onda sam poslušala još jedanput. Mislim da su vrlo lepo razmišljali dok su je pravili i donosi taj neki naš duh a zvuči svetski. Jako mi se dopada - istakla je pevačica.

Dodala je da ne bi učestovala na Evroviziji jer je to previše kontrole za nju.

- Ja ne volim kontrolu. Kada je umetnost u pitanju, kompromise pravim u svim sverama, ali ono što izvodim i kako to treba da izgleda nisam saradljiva - rekla je pevačica.

Foto: Promo

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija