• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.02.2022

10:39

PETRI DIVAC OVAJ MUŠAKARAC JE NAJVEĆI OSLONAC! Ćerka proslavljenog košarkaša pokazala šta je dobila nakon doživljene TRAUME!

Estrada

PETRI DIVAC OVAJ MUŠAKARAC JE NAJVEĆI OSLONAC! Ćerka proslavljenog košarkaša pokazala šta je dobila nakon doživljene TRAUME!

Podeli vest

Skandal u kom se našla ćerka proslavljenog košarkaša i dalje je glavna tema u medijima

Petra Divac oglasila se juče i otkrila kakvu je traumu doživela kada joj je prijatelj njenog oca i tata njenog druga slao uznemirujuće poruke.

Foto: informer

Skandal trese javnu scenu...

Ona je obelodanila i poruke koje joj je poslao Niša Saveljić, nekadašnji fudbaler, a priznala je da je doživela ozbiljnu traumu. 

Sada je pokzala i da sve polako prevazilazi uz svog dečla Mihajla Veruovića koji ju je obradovao prelepim poklonom.

Foto: Instagram/printscreen

Petru je sada dečko obradovao cvećem

Da ljubav cveta kao prvog dana svedoči i nova fotografija koju je ćerka Vlada Divca objavila na Instagramu. Naime, budući da su trenutno razdvojeni, Petra se pohvalila prelepim buketom cveća koji je dobila od svog pažljivog izabranika i jednostavnom porukom: “Volim te, Mihajlo", a odabrao je suncokrete, koje simboluzije obožavanje i zanesenost.

Foto: printscreen

Petra i Mihajlo

Podsetimo, Petra Divac prvi put posle skandala oglasila se i otkrila kroz šta je prolazila u periodu kada joj je Savaljić slao poruke, koje je pokazala i roditeljima.

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja- navela je Petra.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija